Marek23 - Wto 05 Paź, 2010 Jestem jednak dopiero w czwartek rano...Bad-i - Wto 05 Paź, 2010
Marek23 napisał/a:
Jestem jednak dopiero w czwartek rano...
To co ja mam teraz powiedziec tym dwom z Wrocławskich Odlotów ??Jacek - Wto 05 Paź, 2010
Bad-i napisał/a:
Marek23 napisał/a:
To co ja mam teraz powiedziec tym dwom z Wrocławskich Odlotów ??
dasz im po stówce i niech patrzą Bad-i - Wto 05 Paź, 2010
Jacek napisał/a:
Bad-i napisał/a:
Marek23 napisał/a:
To co ja mam teraz powiedziec tym dwom z Wrocławskich Odlotów ??
dasz im po stówce i niech patrzą
na co maja patrzec? jak im mieszkam w kubku herbaty?Jacek - Wto 05 Paź, 2010 jak już tam chcesz..Marek23 - Wto 05 Paź, 2010 Kur.wa nie mam zadnych opon na rajd...Mick - Wto 05 Paź, 2010 to sie rychło kolega obudził
toyo masz?Anonymous - Wto 05 Paź, 2010 yyy?Marek23 - Wto 05 Paź, 2010
Mick napisał/a:
to sie rychło kolega obudził
toyo masz?
Chuchała miał na bank mi załatwić i nagle się okazało,ze chyba nie załatwi. Nie można sie zdawać na innych ludzi...
PS. Najwyzej sie kulne na r1r,ale te mogą się rozpaść.. Trudno i tak po takiej przerwie i jeszcze na debiucie to se moge Ale szkoda,ze opon nie ma, bo to juz serio turystycznie bede podrozowal Mick - Wto 05 Paź, 2010 bez przesady nie musisz turystycznie.
Generalnie ciut wolniej i z uwagą w zakrętach bo może wynieść na tej oponie... a odcinki dłuuugie Mick - Wto 05 Paź, 2010 a tak już powaznie mówiąc to mocno liczę na Badiego - nie chce za bardzo słodzić, bo sie chłopak rozochoci, ale z tym setupem i z super złożonym samochodem przez marka i ustawionym przez strozika powinno być mega, do tego super opony na takie warunki wiec mam nadzieje, że min 4 w A6 będzie Marek23 - Wto 05 Paź, 2010 Nie no ziom,jade z pilotem,ktorego na oczy nie widzialem, na z dupy oponie,bez treningu i doswiadczenie w RPP. Juz nawet ciche mysli o top 15 wygasly. Bedzie meta to sie ciesze i na wiecej nie licze... Potrenuje w zime w koncu i w przyszlym roku na krotkiej skrzyni sie przypomne.k-mart - Wto 05 Paź, 2010 Czy leszek kaplan bedzie startowal?Marek23 - Wto 05 Paź, 2010 Kej Chyba nie106 - Wto 05 Paź, 2010 marek z kim jedziesz?