nox - Śro 02 Lut, 2011 Dajesz do Kato mi - Śro 02 Lut, 2011 w kato drogo jest...nox - Śro 02 Lut, 2011 Ale wybrać sobie Hala 330m po PRL'owskim warsztacie skupujemy te wszystkie złomy z allegro i mamy je gdzie trzymać ja sobie poleruje w koncie i robimy dwa mieszkania na antresoli hm ?? Jacek - Śro 02 Lut, 2011 noxiu, zacny plan ale nie wiem jednak czy mi wytrzyma cały czas jak się będziesz polerował w kąciku
argument drożyzny katowickiej jakoś do mnie przemawia za nie, tym bardziej że Bytom jest o wiele "ładniejszy" (bo zabytkowy) no chyba że ktoś lubi pseudo modern.
nie odbierz tego jako ataku na kato ale taniej jest w Bytomiu i to dużo.
dojazd do katowic jest całkiem spoko.
za chwilę będzie autobana pod nosem w Bytomiu dzięki czemu ceny mieszkań się podniosą co już właściwie ma miejsce.mi - Śro 02 Lut, 2011
Jacek napisał/a:
za chwilę będzie autobana pod nosem w Bytomiu dzięki czemu ceny mieszkań się podniosą co już właściwie ma miejsce.
no właśnie autobana trochę w stronę dupy, choć faktycznie - jest to spory plus. Obwodnicę też domykają, więc komunikacyjnie będzie lepiej. Szkoda strasznie DTŚ, do której dojazd praktycznie nie istnieje, a planowana w Rudzie trasa N-S w Bytomiu kontynuacji mieć nie będzie.Jacek - Śro 02 Lut, 2011 dojazd do DTŚ masz nową Łagiewnicką.mi - Śro 02 Lut, 2011 wiem, jeżdżę codziennie, ale to dupa nie dojazd...Jacek - Śro 02 Lut, 2011 kij z tym, i tak jest fajnie bo w korku stać nie trzeba nox - Śro 02 Lut, 2011 Ja akurat lubie neomoderne Kato kręci mnie to ale ceny już zdecydowanie nie , zgadzam się Bytom w wielu miejscach jest architektonicznie ciekawszy Okolice czerwonego placu piękne swoją droga Siedziba Medusy przez moment byłem nią mega zauroczony. Był taki etap poważniejszych przemyśleń o przeprowadzce i myślałem całkiem poważnie o Bytomiu ale jedno mnie troszkę podłamuje i to ogólnie na Śląsku mało się dzieje . Choc z miesiąca na miesiąc jest lepiej
Jest plan aby w przeciągu 2-3 najbliższych lat zakupić własne lokum i aktualnie nie mam pojęcia co wybiorę .mi - Śro 02 Lut, 2011 w zasadzie mogę tu wrzucić kilka fot "brzydkich" katowic jeśli chcecie...nox - Śro 02 Lut, 2011 Dajesz !!!:D106 - Śro 02 Lut, 2011
mi napisał/a:
w zasadzie mogę tu wrzucić kilka fot "brzydkich" katowic jeśli chcecie...
nie dzieki... obejdziemy sie Jacek - Śro 02 Lut, 2011
mi napisał/a:
w zasadzie mogę tu wrzucić kilka fot "brzydkich" katowic jeśli chcecie...
czekam mi - Śro 02 Lut, 2011 o takie na przykład:
Bart - Śro 02 Lut, 2011 ajwaj, ładnie w tych Katowicach