To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Kulturka - [T] Bytom - miasto które kocham...

nox - Śro 02 Lut, 2011

Dajesz do Kato ;)
mi - Śro 02 Lut, 2011

w kato drogo jest...
nox - Śro 02 Lut, 2011

Ale wybrać sobie Hala 330m po PRL'owskim warsztacie skupujemy te wszystkie złomy z allegro i mamy je gdzie trzymać :D ja sobie poleruje w koncie i robimy dwa mieszkania na antresoli hm ?? :D
Jacek - Śro 02 Lut, 2011

noxiu, zacny plan ale nie wiem jednak czy mi wytrzyma cały czas jak się będziesz polerował w kąciku :>
argument drożyzny katowickiej jakoś do mnie przemawia za nie, tym bardziej że Bytom jest o wiele "ładniejszy" (bo zabytkowy) no chyba że ktoś lubi pseudo modern.
nie odbierz tego jako ataku na kato ale taniej jest w Bytomiu i to dużo.
dojazd do katowic jest całkiem spoko.
za chwilę będzie autobana pod nosem w Bytomiu dzięki czemu ceny mieszkań się podniosą co już właściwie ma miejsce.

mi - Śro 02 Lut, 2011

Jacek napisał/a:
za chwilę będzie autobana pod nosem w Bytomiu dzięki czemu ceny mieszkań się podniosą co już właściwie ma miejsce.

no właśnie autobana trochę w stronę dupy, choć faktycznie - jest to spory plus. Obwodnicę też domykają, więc komunikacyjnie będzie lepiej. Szkoda strasznie DTŚ, do której dojazd praktycznie nie istnieje, a planowana w Rudzie trasa N-S w Bytomiu kontynuacji mieć nie będzie.

Jacek - Śro 02 Lut, 2011

dojazd do DTŚ masz nową Łagiewnicką.
mi - Śro 02 Lut, 2011

wiem, jeżdżę codziennie, ale to dupa nie dojazd...
Jacek - Śro 02 Lut, 2011

kij z tym, i tak jest fajnie bo w korku stać nie trzeba :>
nox - Śro 02 Lut, 2011

Ja akurat lubie neomoderne Kato kręci mnie to ale ceny już zdecydowanie nie , zgadzam się Bytom w wielu miejscach jest architektonicznie ciekawszy Okolice czerwonego placu piękne swoją droga Siedziba Medusy przez moment byłem nią mega zauroczony. Był taki etap poważniejszych przemyśleń o przeprowadzce i myślałem całkiem poważnie o Bytomiu ale jedno mnie troszkę podłamuje i to ogólnie na Śląsku mało się dzieje . Choc z miesiąca na miesiąc jest lepiej :)
Jest plan aby w przeciągu 2-3 najbliższych lat zakupić własne lokum i aktualnie nie mam pojęcia co wybiorę .

mi - Śro 02 Lut, 2011

w zasadzie mogę tu wrzucić kilka fot "brzydkich" katowic jeśli chcecie...
nox - Śro 02 Lut, 2011

Dajesz !!!:D
106 - Śro 02 Lut, 2011

mi napisał/a:

nie dzieki... obejdziemy sie :D

Jacek - Śro 02 Lut, 2011

mi napisał/a:

czekam :devil:

mi - Śro 02 Lut, 2011

o takie na przykład:

Bart - Śro 02 Lut, 2011

ajwaj, ładnie w tych Katowicach :>