To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

ICE - In Car Entertainment - !!! HotHatch.org GT5 Championship !!!

zefir - Śro 05 Sty, 2011

no dla mnie to wyscig online de besciarska opcja, bo robic tym samym autem 40 kolek i szukanie miodu w dupie o 0,001 sec mnie zdziebko nudzi.
ale biore udzial w czampionacie o szacun na dzielni :D zeby nie bylo, a i obojetne mi gdzie i czym bedziemy smigac , mozemy nawet fiatem 500 1,2 60 Km leciec nurburgring :)

bizon - Śro 05 Sty, 2011

zefir napisał/a:
mozemy nawet fiatem 500 1,2 60 Km leciec nurburgring :)

24h :D

Maciusiowy - Śro 05 Sty, 2011

pP napisał/a:
trochę z dupy, bo chodziło mi o to, żeby każdy miał tyle samo czasu na ogarnięcie auta i toru.. a teraz to niektórzy beda 1,5tyg juz tam napażać, a mówicie po 2 dniach ze jest nudno

to może przyjmijmy, że znowu, od jutra do niedzieli lecimy deep forest em tróją i tyle... tydzień, czy 1,5 czasu na jeden tor, to faktycznie ździebko za dużo i może się znudzić, a tak 4 dni i jest super ;)

DeeS - Śro 05 Sty, 2011

1.06.498 (k) mam pewne watpliwosci co do tego czasu 1.05.2xx nie jestem przekonany aby ten czas byl krecony na miekkich oponach SPORTOWYCH ewentualnie czas nie czysty.

bo ponad 1 sekunde zejsc na tak krotkim torze to wiecznosc.

DeeS napisał/a:
mam pewne watpliwosci co do tego czasu 1.05.2xx nie jestem przekonany

zaczyna się :]
jak już ktoś pisał, to kwestia grania fair i tyle...

acha...i żeby nie było, bo wczoraj coś nie zabanglało...

pP - Śro 05 Sty, 2011

kurcze widze zaczyna się lekki zament..
powiedzmy, że do czwartku (jutro wolne to można podgonić) do 20.00 jedziemy czasy na tym torze co był (tsukuba) i autem (mini cooper s) z ustawieniami, o których była mowa..

w czwartek o 20 podam nowy tor i nowe auto (może to będzie co pisze maciusiowy, a może nie - zobaczymy)..

na przyszłość robimy rundy 3 dniowe coby nikt nie mówił, że się nudzi..
uporządkuje to jak wróce do domu..cyja

pP napisał/a:
na przyszłość robimy rundy 3 dniowe coby nikt nie mówił, że się nudzi..
uporządkuje to jak wróce do domu..cyja

i super!

Bad-i - Śro 05 Sty, 2011

pP mam prosbe. Aktualizuj liste czesciej (ta z czasami i pozycja i punktami z boku), chodzi o to ze ja o 4 rano wyjezdzam i nie wiem czy mam dzisiaj w nocy napinac czy odpuscic :D

Z drugiej strony przez skrocenie rundy, drugiej nie pojade :( - moze zrobmy tak zeby mozna bylo odrzucic 1-2 najslabsze wyniki.

pP - Śro 05 Sty, 2011

Bad-i napisał/a:
Aktualizuj liste czesciej (ta z czasami i pozycja i punktami z boku)

dzisiaj wieczorem zrobię w xls i każdy będzie mógł sobie wszystko zobaczyć :)

Bad-i napisał/a:
moze zrobmy tak zeby mozna bylo odrzucic 1-2 najslabsze wyniki.

rund myślę, że będzie z 10, punktacja będzie ta z mistrzostw polski..a opuszczona runda myślę, że dostaniesz od wszystkich pół dnia na nadrobienie czasu z poprzedniej :) w końcu trzeba sobie pomagać

Bad-i - Śro 05 Sty, 2011

jak punktacja z RSMP to regulamin tez ;)

p.s. nie no zartuje sobie, ja do niedzieli nie wroce tak czy siak. Najwyzej pojade w nocy 5 kolek i zobacze czy bede ostatni ;)

Bad-i napisał/a:
p.s. nie no zartuje sobie, ja do niedzieli nie wroce tak czy siak. Najwyzej pojade w nocy 5 kolek i zobacze czy bede ostatni

zapodaj sobie wyścigowe miętkie i myślę, że 5 kółek wystarczy na zniwelowanie różnicy :]

Bad-i - Śro 05 Sty, 2011

Maciusiowy napisał/a:
Bad-i napisał/a:
p.s. nie no zartuje sobie, ja do niedzieli nie wroce tak czy siak. Najwyzej pojade w nocy 5 kolek i zobacze czy bede ostatni

machnij kółko na wyścigowych miętkich i myślę, że 5 kółek wystarczy :]

nie no bez takich, gram fair - jestem w szoku jak patrze na niektore czasy. Az dzisiaj chyba podepne kiere (tyle tylko ze kompletnie nie mam jak jej zalozyc tam gdzie gram ;) )

Janusz - Śro 05 Sty, 2011

Bad-i napisał/a:
nie no bez takich, gram fair - jestem w szoku jak patrze na niektore czasy. Az dzisiaj chyba podepne kiere (tyle tylko ze kompletnie nie mam jak jej zalozyc tam gdzie gram ;) )

taśma i do kutanga.... + podzielony obraz, na jednej części GT5 na drugiej dobry milf w akcji :D

Bad-i - Śro 05 Sty, 2011

Janusz napisał/a:
Bad-i napisał/a:

taśma i do kutanga.... + podzielony obraz, na jednej części GT5 na drugiej dobry milf w akcji :D

stojąc przy stole kutangiem naciskam na gaz :] (i nie chodzi o ten na padzie)

anjas - Śro 05 Sty, 2011

Bad-i napisał/a:
stojąc przy stole kutangiem naciskam na gaz :] (i nie chodzi o ten na padzie)

chodzi o ten w kuchni?