czym się różni stawianie kloca w lesie od żygania i olewania ściany pod Platą ?
tym ze Śląsk sra w lesie a Wawa żyga pod Platą???Stf - Czw 13 Sty, 2011
Jacek napisał/a:
wolę las
mi tu.Michał - Czw 13 Sty, 2011 nie żyga
pod platyną jest pełna kulturwa !!Michał - Czw 13 Sty, 2011 i nie ma tłumaczenia sie na PW JANUSZU , NIE MA !! NIC NIE BĘDZIE !!
ROBIMY ŁAPA !!
Janusz - Czw 13 Sty, 2011 co za ciul!! napisałem CI ze to odniesienie do tego co napisał STF bo potem będzie ze najeżdżam na Warszawę Jacek - Czw 13 Sty, 2011
Michał napisał/a:
nie żyga
pod platyną jest pełna kulturwa !!
widziałem, potwierdzam
Jakarti - Czw 13 Sty, 2011 przeciez Ty i tak nic nie pamietasz Michał - Czw 13 Sty, 2011 ja pamiętam natomiast jak placek jacek biegał z pizzą na głowie w bytomiu !!Jacek - Czw 13 Sty, 2011
Michał napisał/a:
ja pamiętam natomiast jak placek jacek biegał z pizzą na głowie w bytomiu !!
mam nagranie z BP z Twoją gołą dupą, portfel znalazłeś?Niemy - Czw 13 Sty, 2011
Michał - Czw 13 Sty, 2011 to nie ja Niemy - Czw 13 Sty, 2011 oj tak,to Ty Misiu martin.h - Czw 13 Sty, 2011 Mistrz temat martin.h - Czw 13 Sty, 2011 A tak apropo wkur.iania, codziennie jadąc z pracy ciśnienie mi skacze. Muszę sobie zrobić z tyłu tablicę z napisem: "Spier.alaj na prawy pas ciulu"
Tylko najgorzej jest jak prawym pasem jedzie ktoś 60 km/h, a lewym wyprzedza go inna osoba jadąc 61 km/h kosmita - Czw 13 Sty, 2011
martin.h napisał/a:
A tak apropo wkur.iania, codziennie jadąc z pracy ciśnienie mi skacze. Muszę sobie zrobić z tyłu tablicę z napisem: "Spier.alaj na prawy pas ciulu"