Pewnie tak - nie mam monopolu na informacje - to są ogólnie dostępne dane
Chodzi mi o to, że to jest wersja lansowana przez Toyotę, dla mnie każde połączenie dwóch różnych rodzajów silnika/napędu jest hybrydą
Żeby nie było zupełnie OT, to ja bym wziął XC70, podwyższone kombi, 4WD, duży i wygodny.kamil - Nie 23 Sty, 2011 BMW X3kamil - Nie 23 Sty, 2011 resztę tematów o Hybrydach i takich tam możemy przeniesc do osobnego działu. Przepraszam z OTBonczek - Nie 23 Sty, 2011
kamil napisał/a:
Ogólnie, potocznie mówi się na wszystkie samochody, że są hybrydami jak mają silnik spalinowy i silnik elektryczny.
Tak naprawdę to hybrydą nazywamy taki układ kiedy nie ma dwóch oddzielnych silników a jeden układ -połączony ze sobą silnik spalinowy z elektrycznym
Mistrz wypowiedź
Połączenie silników też masz różne chociażby podstawowy podział tj. szeregowy lub hybrydowy
Tak to wygląda z technicznego punktu widzenia, nie wiem jak z marketingowego Michał - Nie 23 Sty, 2011
Prosze nie robić OT !!pcs - Nie 23 Sty, 2011 primo panowie to ja juz mam sportowego malego suva i uwazam, ze jest najlepszy w swoim segmencie
mejn bruder zdecydowal sie sie na X3, zgodnie z podpowiedziamy wiekszosci z Was, jesli tylko Pani Ania w poniedzialek potwierdzi, ze w mozna zamowic u niej i odebrac w Luksemburgu w maju. Pozostalo wybrac kolory i jakies dodatki (na razie no 1 to jasno srebrny z czarnymi polskorami w srodku)
a toyote prius bardzo lubie, nie wiem czemu, niczego nie udaje, wyglada jak hybryda i niczego nie uraje (nie jak honda ala crx nowa)Konrad - Nie 23 Sty, 2011 czarny z jasną skórą w środku Walle - Pon 24 Sty, 2011