I jestem bardzo zadowolony. Daje radę jak do amatorskiego dłubania, mój brat dużo grzebie przy rowerach, czasem na zawodach downhill itp. i chwali. To nie jest tak kompletny set jak te wcześniejsze, ale co tam gumis_mg - Śro 31 Paź, 2012 Pracuje u dystrybutora Facom'a i z jakościa nie jest źle. Na 80% asortymentu doźywotnia gwarancja. A z ceny musieli trochę zejść. W razie pytań, śmiało walić.
Na PW podam linka do strony z katalogami.Mucha - Czw 01 Lis, 2012 nie wiem ale ja kupilem Yato (193 elementy) za 200zł i sie sprawuje a grzechotka i kolo odkrecisz jak trzeba. zasadniczo nie do zdarcia. do amatorskiego dlubania jak znalazl KarQ - Czw 01 Lis, 2012
AleX_R53 napisał/a:
wiem, ze wtorek dopiero jutro ale może już jakieś spostrzeżenia?
Alek, klucze są ok. Przy samochodzie nic nie robiłem, ale jestem podczas urządzania domu, więc gedory, boczne, torxy dają radę
Tylko ta skrzynka jest mega słaba - cały sporo waży i jest nieporęczny do noszenia.Anonymous - Czw 01 Lis, 2012 Mucha, link?
KarQ, thx Rasputin - Pon 03 Gru, 2012 Szukam kobyłek. Piorytet - musza byc jak najwyższe. Of course stabilnośc tez jest mega ważna Udźwig do 2t styknie. Macie jakies sugestii lub polecacie jakąś konkretna firmę?
Najwyższe jakie znalazłem to 620mm. Są wyższe?Bonczek - Pon 03 Gru, 2012 Ja kupiłem w Feuvercie - samochód w zasadzie już na nich stoi i jest ok luki - Pon 03 Gru, 2012 wyższe to chyba tylko samemu zrobić jak się chce solidne...Kamill - Pon 03 Gru, 2012
luki napisał/a:
wyższe to chyba tylko samemu zrobić jak się chce solidne...
Ha, a ja właśnie kupuje spawarke i bede musiał się na czymś nauczyć spawać także zapraszam z materiałem luki - Pon 03 Gru, 2012 to rob pierwsze testy, jak dmuchniesz na nie i sie nie rozlecą to wytrzymają Qukie - Wto 04 Gru, 2012 ja mam dwie takie jak w linku, 650mm, solidne, dają radę