kamil - Czw 24 Lut, 2011 no chyba że masz furę za 1 mln. wtedy indywidualnie podchodzą do tematuWalle - Czw 24 Lut, 2011 albo jak przystawisz ubezpieczyciolowi 9mm do głowy, mówiąc, że należy Ci się wyższe ewentualne odszkodowanie, bo żeby odpalić Twoje auto trzeba jednocześnie zrobić kupę i siku naciskając lewym palcem u prawej stopy klakson dokładnie na środku.carlose - Czw 24 Lut, 2011 no to się rozpisaliście.. rozumiem że nikt nadal nic nie wiedział i nic nie wie. U mnie bez zmian, żadnych telefonów i informacji naprawadzających na ku.. którzy mi zabrali moje auto PiTT - Czw 24 Lut, 2011 no to musisz skupić się teraz na poszukiwaniu nowej fury, pamiętaj to tylko przedmiot
jasne że szkoda, ale nie ma co się rozczulać
w zależności ile kasiory Ci wypłacą będzie można zacząć poszukiwania nowego furaka
będzie dobrze Michał - Czw 24 Lut, 2011 póki żonka nie jest w ciąży bierz coś nie rozsądnego
nie wiem, moze .... mx5? PiTT - Czw 24 Lut, 2011
Michał napisał/a:
póki żonka nie jest w ciąży bierz coś nie rozsądnego
nie wiem, moze .... mx5?
hehe
a może M5 e39, mi cały czas taka chodzi po głowie
auto rodzinne i coś dla mnie
mps to akurat pośrednie rozwiązanie bo można spokojnie w 4 osoby się zapakować a nadal daje radość z jazdy
gdyby mój golf byl 4 drzwiowy to bym go nie sprzedawał, ale pakowanie fotelika do auta 3d jest wg. mnie nieporozumieniemMichał - Czw 24 Lut, 2011 M5 e39 - to jest mega mistrz !!206 Gti - Czw 24 Lut, 2011 Zgoda brachu - wypijmy za to !!
BMW m5 - jest zajebiste !
Tylko z tym spalaniem ... 3,5 automat w mieście wpierdala 17 - 20 litrów
Nie wiem ile wali m5 ale an 100 jest srogo tam jest 4 litry ?!!PiTT - Czw 24 Lut, 2011
206 Gti napisał/a:
Zgoda brachu - wypijmy za to !!
BMW m5 - jest zajebiste !
Tylko z tym spalaniem ... 3,5 automat w mieście szybko leci 17 - 20 litrów
Nie wiem ile wali m5 ale an 100 jest srogo tam jest 4 litry ?!!
5 literków
pamiętam jak wystartowałem kiedyś za 540i e39, nie było chooja żebym go doszedł, oczywiście w golfie, więc takie M5 robi wiatrak na ulicy
powoli nudzi mi się auto z mocą poniżej 200KM Janusz - Czw 24 Lut, 2011
To jest bandyta ta fura - ma taki "wyraz twarzy"206 Gti - Czw 24 Lut, 2011 Tato!Janusz - Czw 24 Lut, 2011 ej, to jest temat o gwizdnięciu fury Karola, a nie temat do wyboru nowej, ogarnijmy sie !!kubas - Czw 24 Lut, 2011
Janusz napisał/a:
ej, to jest temat o gwizdnięciu fury Karola, a nie temat do wyboru nowej, ogarnijmy sie !!
skończ jontrzyć !Janusz - Czw 24 Lut, 2011
kubas napisał/a:
Janusz napisał/a:
ej, to jest temat o gwizdnięciu fury Karola, a nie temat do wyboru nowej, ogarnijmy sie !!
skończ jontrzyć !
czyli przyznanie się do własnego zapomnienia, i staranie się nie robienia burdelu z tematu o kradzieży fury jest jątrzeniem ??