martin.h - Sob 11 Lut, 2012 Bardzo fajny film, polecam
zefir - Sob 11 Lut, 2012 widzialem zajebiste kino!budzik - Sob 11 Lut, 2012 Ja też widziałem - jest OK martin.h - Nie 12 Lut, 2012 Jeden z lepszych polskich seriali kryminalnych, zresztą takie nazwisko jak Pasikowski mówi samo za siebie. Chyba sobie przypomnę
NBL - Pon 13 Lut, 2012 Oglądałem "handel" całkiem dobre filmidło - dzięki PGPGmaster - Pon 13 Lut, 2012
tłumnik napisał/a:
Oglądałem "handel" całkiem dobre filmidło - dzięki PG
Dobry polski film, nie będę pisać więcej
Takich filmów potrzebuje elektorat obozu niepodległościowego martin.h - Wto 14 Lut, 2012 M, zobaczę
Ja polecam klasyk, jak ktoś nie widział to wstyd
Bart - Wto 14 Lut, 2012 Wesele jest na ipleksie za darmoszkę, również polecam.GeKo - Wto 14 Lut, 2012 M, Byłem nawet w kinie. Film się kupy dupy nie trzyma. Nie przytoczę w tej chwili konkretnych przykladów, bo już nie pamiętam. Generalnie ja bylem rozczarowany.M - Śro 15 Lut, 2012
GeKo napisał/a:
M, Byłem nawet w kinie. Film się kupy dupy nie trzyma. Nie przytoczę w tej chwili konkretnych przykladów, bo już nie pamiętam. Generalnie ja bylem rozczarowany.
A co dokładnie?
Ten film to taki lajtowy thriller z fabułką ale chodzi tu bardziej o wplatanie wpływu służb na obecne życie w Polsce, niby gruba kreska, niby wolna polska ale jednak gówno możesz was79 - Śro 15 Lut, 2012
M napisał/a:
Takich filmów potrzebuje elektorat obozu niepodległościowego