bizon - Wto 12 Kwi, 2011 ja tam jezdzilem... na cwierc mili, teraz planuje to samo, tylko ze skrecaniem roj - Wto 12 Kwi, 2011 obrazek zadziałał - no taką elką to można się czegoś nauczyć..
bizon napisał/a:
ja tam jezdzilem... na cwierc mili, teraz planuje to samo, tylko ze skrecaniem
no to i tak masz hendikap bo start i zmianę biegów w górę masz chociaż ogarnięte Jakarti - Wto 12 Kwi, 2011 roj,
bizon mial debiut na torze w Radomiu..
wężykiem, wężykiem TomsoN - Wto 12 Kwi, 2011 nie wpadnij w bunkier roj - Wto 12 Kwi, 2011
TomsoN napisał/a:
nie wpadnij w bunkier
"bunkrów nie ma ale też jest zajcbiście" arssss - Wto 12 Kwi, 2011
roj napisał/a:
że za naukę w ułężu czy że za naukę w ułężu
właściwie jedno i drugie - w ułężu będę pierwszy raz i na trakdeju pierwszy raz właściwie
lepiej późno niż wcale.. mam nadzieję..
edit: chyba jakąś fotkę okolicznościową wrzuciłeś ale mi się nie wyświetla (cba.pl - najlepszy darmowy hosting)
czyli nie tylko ja będę się uczył jeździ super:DTomsoN - Wto 12 Kwi, 2011 ej ale ja serio z tym bunkrem 206 zawias urwałoarssss - Wto 12 Kwi, 2011 a co to za bunkier,albo gdzie się znajduję dokładnie?:Droj - Wto 12 Kwi, 2011
TomsoN napisał/a:
ej ale ja serio z tym bunkrem 206 zawias urwało
nooo... nie to chciałem usłyszeć
co to za bunkier? o co cho?Yarko - Wto 12 Kwi, 2011
arssss napisał/a:
a co to za bunkier,albo gdzie się znajduję dokładnie?:D
przekonasz się jak go znajdziesz roj - Wto 12 Kwi, 2011
Yarko napisał/a:
arssss napisał/a:
a co to za bunkier,albo gdzie się znajduję dokładnie?:D
przekonasz się jak go znajdziesz
dobre rady zawsze w cenie
można od razu zaklepać się na prawy do kogoś?
im więcej tym lepiej!TomsoN - Wto 12 Kwi, 2011
Są tacy co twierdzą, że przetrzymują tam irackich więźniów.roj - Wto 12 Kwi, 2011
TomsoN napisał/a:
Są tacy co twierdzą, że przetrzymują tam irackich więźniów.
są tacy co twierdzą, że wcale nie chcą sprawdzić..
Jedyne co wiemy... że nazywają go Bunkier
masakraa
chyba na takim Petrov urwał kierę w malezji? Bart - Wto 12 Kwi, 2011 ziom, weź no się w odpowiednim miejscu przywitaj, napisz coś o sobie, a nie o jakichś bunkrach nawijasz roj - Wto 12 Kwi, 2011 Bart - zrobione.
O bunkrach nie ja zacząłem. I w temat o ułężu jakoś się starałem zmieścić z postem.