Pirania - Sob 06 Sie, 2011 30h teoria, 20h jazdy, niestety w tej proporcjiBart - Sob 06 Sie, 2011 jak się w ośrodku dogadasz to teorii nie będziesz musiał odbębniać (co oczywiście jest omijaniem przepisów...).EmerytRs2 - Sob 06 Sie, 2011
Cytat:
pewnie, uwielbiam myślenie, że zainteresowania panny muszą kończyć się TYLKO na bucikach, torebkach i weekendowym szopingu
ja nie myślę, wogle
serio, dziewczyna, która interesuje się moto, plus na codzień, normalnie kobieca itp et itd to jest miszcz wyscik !!
Można jakimś trybem przyśpieszonym Normalny ile trwa
Ile jest teorii a ile praktyki
wszystko jest kwestia do ktorej szkolki pojdziesz, czy juz jezdziles, ile masz wolnego czasu no i jak sie dogadasz ja na teorii bylem tylko na badaniach i na pierwszej pomocy a z praktyki wyjezdzilem 12 godzin i dostalem papiery, tylko ze wczesniej juz troche jezdzilem. Wszystko tzn caly kurs zajal mi mniej niz miesiac tylko ze nie mialem zbyt duzo wolnego czasu.Pirania - Nie 07 Sie, 2011 kto oglądał X - Fightersów ??EmerytRs2 - Nie 07 Sie, 2011 pewnie x-meni Bonczek - Nie 07 Sie, 2011 Oglądałem na żywo, mega dobre były xfajtery mi - Pon 08 Sie, 2011
Pirania napisał/a:
Tak zwana zetka, to mega kocur, wygląda świetnie w każdym malowaniu, żwawe, zrywne, szybkie, zwrotne - nawet laski nie mają z nimi problemu!
jak się w ośrodku dogadasz to teorii nie będziesz musiał odbębniać (co oczywiście jest omijaniem przepisów...).
...przy odrobinie szczęścia i w sprzyjających warunkach nawet jazd część da sie pominąć...PiTT - Czw 11 Sie, 2011 nie ma lipy
http://motoryzacja.interi...lm,1680002,3017M - Czw 11 Sie, 2011 dobre foty pittKarQ - Czw 11 Sie, 2011
O dzizis
Wygląda jak misiek z końcówki 'Mój brat niedźwiedź' Anonymous - Wto 16 Sie, 2011 Kumpel kupił , tania i wsciekł maszyna http://moto.allegro.pl/pi...1751499281.htmlBart - Śro 17 Sie, 2011 ech Czesiek, fajnie mieć ośmioletnich kumpli Bonczek - Śro 17 Sie, 2011 Dla mnie takie zakupy to rzeźbienie w gównie.misiek86electro - Śro 17 Sie, 2011 Bonczek rozwiń swą jakże fascynującą myśl