To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - hamownia krk

GeKo - Śro 08 Cze, 2011

Janusz napisał/a:
GeKo napisał/a:
Janusz, wtedy był październik i było zimniej znacznie. Także spokojnie.

ja sobie zdaje z tego sprawę, ale to chyba może mieć wpływ na moc, nie na straty :P zresztą nie wiem czy wolnnossaki są aż tak podatne na zmiany temperatur :P

Może nie tyle na zmiane temp. co na ilość tlenu w hali. Clio Leona potrafiło pluć mocą od 168 do 181KM tego samego dnia w ciągu 30min.

matt - Pią 01 Lip, 2011

update!

Pan Adam właścicel hamowni odezwał się do mnie bo mu się filmik spodobał i przy okazji przyznał, że po naszym hamowaniu wezwał techników z V-techu na kalibrację, coś grzebali w ustawieniach i wynik na ich testowym aucie pokrywa się z wzorcową hamownią V-techu. Jeśli ktoś z biorących udział w hamowaniu chce powtórzyć pomiar to można się umawiać telefonicznie: tel.: 012 628 37 57, tel. kom.: 504 045 754

zrobiło się chłodniej, hamownia skalibrowana ... może odzyskamy po 10 km-ów każdy :rotfl: :jupi:

Janusz - Pią 01 Lip, 2011

matt napisał/a:

Pan Adam właścicel hamowni odezwał się do mnie bo mu się filmik spodobał i przy okazji przyznał, że po naszym hamowaniu wezwał techników z V-techu na kalibrację, coś grzebali w ustawieniach i wynik na ich testowym aucie pokrywa się z wzorcową hamownią V-techu. Jeśli ktoś z biorących udział w hamowaniu chce powtórzyć pomiar to można się umawiać telefonicznie: tel.: 012 628 37 57, tel. kom.: 504 045 754

zrobiło się chłodniej, hamownia skalibrowana ... może odzyskamy po 10 km-ów każdy :rotfl: :jupi:

czyli ze jak?? ze jednak było coś nie halooo czy co ?? i jaka teraz cena ?? dalej 50 zł??

matt - Pią 01 Lip, 2011

Janusz, napisał tylko, że było coś poprawiane w ustawieniach i teraz 100% musi być ok, a żeby przyjeżdżać na ponowne to zrozumiałem, że za free w ramach poprawy staysfakcji klienta :) możesz zadzwonić jako pierwszy rozczarowany i zobaczysz co Ci powie :faja:

matt napisał/a:
Janusz, napisał tylko, że było coś poprawiane w ustawieniach i teraz 100% musi być ok, a żeby przyjeżdżać na ponowne to zrozumiałem, że za free w ramach poprawy staysfakcji klienta :) możesz zadzwonić jako pierwszy rozczarowany i zobaczysz co Ci powie :faja:

eee ja się wstydzę :P organizowałeś?? to dowiadowywuj się tera wszystkich szczegółów bo jak za freee to jutro tam jestem :rotfl:

matt - Pią 01 Lip, 2011

Janusz napisał/a:
organizowałeś?? to dowiadowywuj się tera wszystkich szczegółów bo jak za freee to jutro tam jestem

roszczenia jakbym conajmniej kasę za organizacje wziął xD
sama się dowiaduj :jupi:

EmerytRs2 - Pią 01 Lip, 2011

eeeeee hamownia na pewno pokazała wynik na 100 % dobry
wydaje mi się że te wyniki są jak najbardziej realne

:rotfl:

matt - Pią 01 Lip, 2011

EmerytRs2, nie podjudzaj Januszka, widzisz jaki napalony na powtórzenie pomiaru :rotfl:

matt napisał/a:
roszczenia jakbym conajmniej kasę za organizacje wziął xD

winny zawsze musi być :D

106 - Pią 01 Lip, 2011

super sprawa.. wyjdzie kazdemu rowno po 15KM wiecej i bedzie prawidlowy
wynik. ja dalej polecam niepolomice. super flow to ponoc jedne z najlepszych
hamowni na swiecie... jak ktos lubi porownywac to w niepolomicach wychodza
dokladnie te same wyniki co na maha w gliwicach... i co wazne jest tam 100%
powtarzalnosc .... tak wskazana przy porowynaniu przed i po.

vitesse - Pią 01 Lip, 2011

to powtorka z rozgrywki moze byc jak cos sie w aucie zmieni :)
Cassis - Pią 01 Lip, 2011

Kiedy jadymy?
Tomcat - Pon 04 Lip, 2011

vitesse napisał/a:
to powtorka z rozgrywki moze byc jak cos sie w aucie zmieni :)

Już mnie nie będziesz gonił z maczetą po mieście, że Ci trefne auto sprzedałem ? :rotfl:

To Panowie, trzeba się ustawić na sobotę wszyscy razem i jadymy :P