To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - Rally Służewiec - wszystkie edycje od 12-07-2011

no name - Wto 23 Sie, 2011

W temacie widziałem tylko gdzieś tu było info o zmianie tras,
tak jakoś mi sie wydaje. Dziś nie dałem rady ale na kolejny chetnie się wybiore
zobaczyć jak się pikaczu drogi trzyma :devil:

roj - Wto 23 Sie, 2011

wyedytowałem poprzedni post, czeknij
Kamill - Śro 24 Sie, 2011

No i niestety krawężnik spowodował brak mojej fury w klasyfikacji :) Wszystko w około mówiło żebym nie jechał, na ostatnią chwile wyrwałem sie z biura no i niestety myślami jeszcze tam zostałem do 3ciego OS-u :crazy:
EmerytRs2 - Śro 24 Sie, 2011

kurfa, co nagle to po diable...
poprawiłeś to co naprawiłeś??

faldzip - Śro 24 Sie, 2011

Kamill, o to Ty byles? Kurcze szkoda :( ale na tym ostatnim przejezdzie to wszyscy szli na 158% mozliwosci, Justy na farcie przelecialo bokiem pomiedzy dwoma kraweznikami, zeby 20m dalej rozwalic kolo na 3 krawezniku :P Subaru jedno po 100m migalo juz awaryjnymi i zjazd, jedno Saxo juz na starcie cos ze skrzynia mialo i ledwo 30m przejechalo... no masakra jakas, ciesze sie, ze ja tylko zapomnialem skrecic w jednym miejscu i musialem zawracac :P

Tam na początku był ślizgi asfalt bo wcześniej nie było tam prób, a za następna wysepką to była już normalna trasa z OS1z poprzednich sprintów, wiec trochę wyjeżdżony był i bardziej przyczepny, niestety trochę sie warunki zmieniły w nieodpowiednim momencie :)
Miałem jakiś słaby dzień, pierwszy przejazd zdjąłem opony, drugi przestrzeliłem przejazd, no i dalej to wiadomo, następnym razem bez greenup-a nie wsiadam za kółko.
Dużo huku było w ogóle ? Bo widziałem zainteresowanie było spore :ble:
Wkurzył mnie tylko jeden z organizatorów(ten bez bródki) który odrazu po incydencie przyleciał i kazał odpalać furę i sie zawijać i czemu tu jeszcze stoimy, a jeszcze nie wiadomo było czy miska cała, bo dopiero co z fury wysiadłem :wall:

faldzip - Śro 24 Sie, 2011

Kamill napisał/a:
Dużo huku było w ogóle ? Bo widziałem zainteresowanie było spore

Jechales chyba zaraz po mnie, a to byl moj ostatni przejazd wiec sobie przyparkowalem prawie przy bramie, wysiadam z auta, a tu "iiiiiiiiiiii jeb!" i juz wiedzialem o co chodzi zanim sie obajrzalem :P
Kamill napisał/a:
Wkurzył mnie tylko jeden z organizatorów(ten bez bródki)

ten co wyklad robil, czy ten taki przygarbiony? Ja bylem pierwszy raz wczoraj i organizatorzy zrobili na mnie srednie wrazenie :/

faldzip napisał/a:
Kamill napisał/a:
Dużo huku było w ogóle ? Bo widziałem zainteresowanie było spore

Jechales chyba zaraz po mnie, a to byl moj ostatni przejazd wiec sobie przyparkowalem prawie przy bramie, wysiadam z auta, a tu "iiiiiiiiiiii jeb!" i juz wiedzialem o co chodzi zanim sie obajrzalem :P
Kamill napisał/a:
Wkurzył mnie tylko jeden z organizatorów(ten bez bródki)

ten co wyklad robil, czy ten taki przygarbiony? Ja bylem pierwszy raz wczoraj i organizatorzy zrobili na mnie srednie wrazenie :/

Przygarbiony ;D

pum - Śro 24 Sie, 2011

oho już komuś rallyslużewiec przeszkadza

Cytat:
Sądzę, że imprezę trzeba przenieść w inne miejsce, bo jej organizatorzy nie pomyśleli o spokoju kilku tysięcy ludzi mieszkających w najbliższej okolicy.
Sprawą już zajęły się sąsiednie wspólnoty mieszkaniowe. Wystąpiliśmy do sanepidu o przeprowadzenie pomiarów hałasu i do lokalnych władz o uniemożliwienie dalszych wyścigów, stowarzyszenie też mamy, więc skorzystamy z tej formy organizacyjnej.
W czasie następnych wyscigów możecie spodziewać się pikiety i wizyty tv.
A tak po ludzku, nie macie wyobraźni po prostu. Może ktoś z Was ma albo będzie miał kiedyś małe dzieci albo osoby starsze, a może uczy się lub pracuje w domu?
Pozdrawiam:
Karol

pumfkp napisał/a:
oho już komuś rallyslużewiec przeszkadza

Cytat:
Sądzę, że imprezę trzeba przenieść w inne miejsce, bo jej organizatorzy nie pomyśleli o spokoju kilku tysięcy ludzi mieszkających w najbliższej okolicy.
Sprawą już zajęły się sąsiednie wspólnoty mieszkaniowe. Wystąpiliśmy do sanepidu o przeprowadzenie pomiarów hałasu i do lokalnych władz o uniemożliwienie dalszych wyścigów, stowarzyszenie też mamy, więc skorzystamy z tej formy organizacyjnej.
W czasie następnych wyscigów możecie spodziewać się pikiety i wizyty tv.
A tak po ludzku, nie macie wyobraźni po prostu. Może ktoś z Was ma albo będzie miał kiedyś małe dzieci albo osoby starsze, a może uczy się lub pracuje w domu?
Pozdrawiam:
Karol

Wczoraj podobno były psy na początku , później jeszcze przyjechali kolo 21, no i był pomiar głośności.
Podobno po tym jak RS4 wystartowało z odcięcia kilka tyg temu koło szpitala dla koni gdzie ma byc cisza :) były jakieś uwagi od opiekunów koni i przenieśli teraz parking pod brame główną, akurat pod same okna jakiegoś osiedla bloków :rotfl:

pum - Śro 24 Sie, 2011

czyli jeszcze z 1-2 imprezy i będzie koniec.
no name - Śro 24 Sie, 2011

Norma, zawsze musi coś komuś przeszkadzać
Yarko - Śro 24 Sie, 2011

na ostanie dwa RS'y przyjechałem sobie na bajku i wjeżdżałem od strony szpitala/stadniny, prawie w ogóle nie było słychać że na parkingu jest jakaś impreza motoryzacyjna, powiem więcej, największą bardachę i pierdolnik robili pracownicy i spacerowicze pod samymi stajniami, jakies grille ( C*hu*jwieco ), co do mieszkańców to nie sądzę by hałas z imprezy wyróżniał się ponad to co emituje ul. Puławska w godzinach popołudniowych, jak dla mnie zwykłe czepialstwo i społeczniactwo
EmerytRs2 - Śro 24 Sie, 2011

ej karol chooy ci w dupe stary :D
o p-rzepraszam...

tak a ruch na pułąwskiej im nie przeszkadza i widok na "ślimak"?
poza tym, co to za pierdolenie, tam metr kwadrat kosztuje 15 koła złotych i w ponad 50% są to mieszkania funkcyjne....ale ja wiem o co chodzi, chodzi o tych z domów jednorodzinnych tzn segmentów, gdzie w weekend zaczyna się koszenie trawska.
apeluję, trawę się jara, nie kosi !!
;D

roj - Śro 24 Sie, 2011

kur.w.a, jak ja tego nienawidzę..niech sobie domy w lasach pobudują!

dzieciaki nie powinny grać w piłkę! nie powinny jeździć na deskorolkach!
powinny siedzieć w domu i się uczyć.
Młodzież na ławce to bandyci!
ludzie co raz w tygodniu na pustym parkingu jeżdżą samochodami nie mają po ludzku wyboraźni!
a Ci co windę sciągają ciągle na 7me to też gupie hooye!