Jakarti - Śro 16 Lis, 2011 aaaaa
myslalem, ze zioniesz jadem i wychwalasz rembertów nad ursus.
jak nie to nuda
swoją drogą osiedle na ktorym mieszkam jest mistrz ale jak sie spojrzy na to z gory to jest to turbo burbo wielkie blokowisko
jedyne minusy jakie znajduje to latajace czasem samoloty oraz dość ciezki wyjazd z ursusa ale to moze sie zmieni po otwarciu wezła oraz przedluzeniu nowolazurowej poniewaz pojawi sie wjazd na aleje bez swiatal Bart - Śro 16 Lis, 2011
rabarbar napisał/a:
Bytom!! tylko Bytom!!! ja sie na poważnie zastanawiam nad przeprowadzką nad Gorszy Śląsk
no name - Śro 16 Lis, 2011 Piszemy o Pradze Północ bo tam to mieszkanie,
Południe to już spora różnica nie wspominając
o wspaniałej Saskiej Kępie M - Śro 16 Lis, 2011 Praga się bardzo zmieni po zbudowaniu metra, to będzie inna dzielnica.no name - Śro 16 Lis, 2011
M napisał/a:
Praga się bardzo zmieni po zbudowaniu metra, to będzie inna dzielnica.
Nie cała, tych starych kamienic i menelstwa metro nie wypłoszy,
na pewno rejony wileńskiego się zmienią bo już się zmieniają
ale że cała to nie ma szansM - Śro 16 Lis, 2011 Nie chodzi mi o wypłoszenie a o to że będzie tam drożej no name - Śro 16 Lis, 2011
M napisał/a:
a o to że będzie tam drożej
O tym już wspominałem jak ktoś nie wierzył w cenę,
prosty przykład to ceny na Ursynowie po powstaniu metraEmerytRs2 - Śro 16 Lis, 2011 co jak cena spadnie za jakiś czas poniżej zakupu??
oczywiście kiedyś znów wzrośnie. akurat tu nie będzie jeszcze tak spadać
nowe metro, stacja po prawej stronie wiadomo Metro niesamowicie napędza cenę.
Co do Pragi Północ a Południe to jednak nie to samo
Na bank bym się nie zagłębiał na spacery bo i po co? na spacer mogę pójść do parku na starówkę, na targową, ząbkowską (z okien widok jeszcze najprawdopodobniej bym miał na Konesera), jagiellońską, floriańską, podjechać metrem nad wisłę nad stadion itp tędzie rozbudowywane
i nawet myśląc o dzieciach ich przyszłości, rozwoju, itd. wydaje mi się że mieszkanie w tym miejscu daje dużo możliwości.
Lokalizacja jest po prostu Bdb!! trzeba pamiętać że Metro jest i będzie rozbudowywane.
Pociąg mam co pozwala mi na podjechanie do rodzinnego domu do Ząbek bez użycia auta, mam też dwa autobusy do Ząbek.
ok. spoko,loko, tylko ilu z Was spaceruje po najbliższej okolicy mieszkając w "nowym" miejscu, kurcze nie oszukujmy się, Praca, dom, praca, dom. weekend.
Niestety menele tam są i będą przez lata, zapuścili tak piękną dzielnicę !!
Kryzys idzie, zakup przecież nie za gotówkę , boję się co będzie.
co będzie jak cena za 3 lata wyniesie tam ponad 11.no name - Śro 16 Lis, 2011 EmerytRs2, musisz dobrze to przemyśleć i albo ryzykować
albo szukać innej miejscówki.
Ja z mojego zakupu 12 lat temu jestem bardzo zadowolony
bo kupiłem w cenie 1/3 obecnej wartościEmerytRs2 - Śro 16 Lis, 2011
no name napisał/a:
bo kupiłem w cenie 1/3 obecnej wartości
Ziom wiesz że się tak nie da tego określić, daj hajs to kupimy cały ten blok a za 8 lat będziemy do przodu. Warszawa jednak Intensywnie się rozwija i to jest standard niestety.
Ceny są chore, koniunktura jest chora, gospodarka jest chora. co jak to wszystko jebnie i będzie jak w juesej? Będą tragedie ludzkie??no name - Śro 16 Lis, 2011
EmerytRs2 napisał/a:
Ziom wiesz że się tak nie da tego określić
Ja wiem że sie nie da ale Ty jesteś w temacie
i masz pogląd na obecną sytuacje, jesteś w dużo lepszej
pozycji niż inny potencjalny kupiec laikM - Śro 16 Lis, 2011 Ja nie ogarniam magnetyzmu warszawy, co to jest za opcja na życie - zostać korporacyjnym robotem z batem nad głową w postaci hipoteki swojego mieszkania.
Jest tyle pięknych miejsc do życia.Bart - Śro 16 Lis, 2011
M napisał/a:
Jest tyle pięknych miejsc do życia.
pomyślał o Bytomiu eMM - Śro 16 Lis, 2011
Bart napisał/a:
M napisał/a:
pomyślał o Bytomiu eM
Pomyślałem ale nie napisałem bo byłoby to odebrane jako szydzenie z Bytomia którego nie znam, nie byłem w nim i nic o nim nie wiem.
Właściwie to przy najbliższej okazji ktoś mógłby zrobić nam wycieczkę krajoznawczą po bytomiu pP - Śro 16 Lis, 2011
M napisał/a:
a nie ogarniam magnetyzmu warszawy, co to jest za opcja na życie - zostać korporacyjnym robotem z batem nad głową w postaci hipoteki swojego mieszkania.