To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Wybory do Parlamentu 2011

Anonymous - Pon 03 Paź, 2011

Marek23 napisał/a:
Ja głosuje na Jarka, więc sorry, my odbyt is safe.

i tu bym polemizował :D (samotny koleś z kotem...)

Ale za to tyle trzyma z kota , ze ja go nie podejrzewam o gejostwo
Bad-i - Pon 03 Paź, 2011

Stf napisał/a:
jarek u lisa - heheh

Andżela Merkel :D

Mowcie co chcecie, ale dla mnie ktos kto nie potrafi sklecic jednego poprawnego zdania, nigdy nie powinien zostac Premierem :/

kamil - Pon 03 Paź, 2011

Ja się tego człowieka i jego świty po prostu boje

"wyzwólmy się z przeszłości" powiedział p. Jarosław czyli główny rozkopywacz przeszłości :>

kamil napisał/a:
Ja się tego człowieka i jego świty po prostu boje

+1

Marek23 - Pon 03 Paź, 2011

Bad-i napisał/a:
Stf napisał/a:
jarek u lisa - heheh

Andżela Merkel :D

Mowcie co chcecie, ale dla mnie ktos kto nie potrafi sklecic jednego poprawnego zdania, nigdy nie powinien zostac Premierem :/

Wlasnie ogladalem. Szkoda,ze cala dyskusja zostala sprowadzona przez Lisa do proby osmieszania rozmowcy. Zero konkretów. Kazdy ma swoj rozum i niech swoje mysli. Jest demokracja i mozna glosowac jak sie chce.

Gaydek - Pon 03 Paź, 2011

GeKo napisał/a:
znając lekarzy brał

"Znając Polaków brał" jak już...

Stf - Pon 03 Paź, 2011

pozbawiony rzeczywistości ten człowiek jest. same sprzeczności. powiedział 2 ledwo sklecone zdania nie na temat i się cieszy z siebie heheheh

ehhh. nie ma sensu tego ciągnąć. każdy decyzję już podjął. ja jak pomyślę że obsadą ma być: macierewicz, ziobro, fotyga, kempa - to mi tak trochę kur.wa niezły skład wydaje :)

PiTT - Pon 03 Paź, 2011

Stf napisał/a:
pozbawiony rzeczywistości ten człowiek jest. same sprzeczności. powiedział 2 ledwo sklecone zdania nie na temat i się cieszy z siebie heheheh

ehhh. nie ma sensu tego ciągnąć. każdy decyzję już podjął. ja jak pomyślę że obsadą ma być: macierewicz, ziobro, fotyga, kempa - to mi tak trochę kur.wa niezły skład wydaje :)

Druzyna A :rotfl:

kamil - Pon 03 Paź, 2011

Wyobraź sobie Macierewicza w MSWiA....
Gaydek - Pon 03 Paź, 2011

Ja p.i.e.r.d.o.l.ę
Marek23 - Pon 03 Paź, 2011

Cytat:

Ja chyba inny program ogladalem. Pytania typu "czy pistolet byl naladowany" lub "ale co konkretnie myslal Pan piszac o Merkel" czy tez "kiedy Pan ostatnio byl na meczu". Super pytania, duzo sie dowiedzialem. Lis powinien troche maskowac swoje poglady,jesli chce byc dziennikarzem.

Stf napisał/a:

Moze i widze tu slabych ludzi,ale po tym rzadzie juz chyba gorzej nie moze byc.

Ale szanujmy sie i swoje poglady. Inaczej zawsze ten kraj bedzie w rozlamie.

CHRZANEK - Pon 03 Paź, 2011

kamil napisał/a:
Wyobraź sobie Macierewicza w MSWiA..

Ekspert - jak by nie patrzeć.

faldzip - Pon 03 Paź, 2011

CHRZANEK napisał/a:
kamil napisał/a:
Wyobraź sobie Macierewicza w MSWiA..

Ekspert - jak by nie patrzeć.

Chyba powienien sie zarejestrowac na hh.org :]

Stf - Pon 03 Paź, 2011

Marek23 napisał/a:
Ja chyba inny program ogladalem. Pytania typu "czy pistolet byl naladowany" lub "ale co konkretnie myslal Pan piszac o Merkel" czy tez "kiedy Pan ostatnio byl na meczu". Super pytania, duzo sie dowiedzialem. Lis powinien troche maskowac swoje poglady,jesli chce byc dziennikarzem.

ja mówię o ich stałym tekście o tym co było w 2007r. że rozwój gospodarczy itd. stała nudna gadka. nie dociera że teraz żyjemy w innej rzeczywistości i że wcale może lepiej nie być niż jest. temat o pistolecie i kibicach jakiś mało poważny był jak na taki program to fakt.