Ja głosuje na Jarka, więc sorry, my odbyt is safe.
i tu bym polemizował (samotny koleś z kotem...)Anonymous - Pon 03 Paź, 2011 Ale za to tyle trzyma z kota , ze ja go nie podejrzewam o gejostwoBad-i - Pon 03 Paź, 2011
Stf napisał/a:
jarek u lisa - heheh
Andżela Merkel
Mowcie co chcecie, ale dla mnie ktos kto nie potrafi sklecic jednego poprawnego zdania, nigdy nie powinien zostac Premierem kamil - Pon 03 Paź, 2011 Ja się tego człowieka i jego świty po prostu bojeAnonymous - Pon 03 Paź, 2011 "wyzwólmy się z przeszłości" powiedział p. Jarosław czyli główny rozkopywacz przeszłości
kamil napisał/a:
Ja się tego człowieka i jego świty po prostu boje
+1Marek23 - Pon 03 Paź, 2011
Bad-i napisał/a:
Stf napisał/a:
jarek u lisa - heheh
Andżela Merkel
Mowcie co chcecie, ale dla mnie ktos kto nie potrafi sklecic jednego poprawnego zdania, nigdy nie powinien zostac Premierem
Wlasnie ogladalem. Szkoda,ze cala dyskusja zostala sprowadzona przez Lisa do proby osmieszania rozmowcy. Zero konkretów. Kazdy ma swoj rozum i niech swoje mysli. Jest demokracja i mozna glosowac jak sie chce.Gaydek - Pon 03 Paź, 2011
GeKo napisał/a:
znając lekarzy brał
"Znając Polaków brał" jak już...Stf - Pon 03 Paź, 2011 pozbawiony rzeczywistości ten człowiek jest. same sprzeczności. powiedział 2 ledwo sklecone zdania nie na temat i się cieszy z siebie heheheh
ehhh. nie ma sensu tego ciągnąć. każdy decyzję już podjął. ja jak pomyślę że obsadą ma być: macierewicz, ziobro, fotyga, kempa - to mi tak trochę kur.wa niezły skład wydaje PiTT - Pon 03 Paź, 2011
Stf napisał/a:
pozbawiony rzeczywistości ten człowiek jest. same sprzeczności. powiedział 2 ledwo sklecone zdania nie na temat i się cieszy z siebie heheheh
ehhh. nie ma sensu tego ciągnąć. każdy decyzję już podjął. ja jak pomyślę że obsadą ma być: macierewicz, ziobro, fotyga, kempa - to mi tak trochę kur.wa niezły skład wydaje
Druzyna A kamil - Pon 03 Paź, 2011 Wyobraź sobie Macierewicza w MSWiA....Gaydek - Pon 03 Paź, 2011 Ja p.i.e.r.d.o.l.ęMarek23 - Pon 03 Paź, 2011
Cytat:
pozbawiony rzeczywistości ten człowiek jest. same sprzeczności. powiedział 2 ledwo sklecone zdania nie na temat i się cieszy z siebie heheheh
Ja chyba inny program ogladalem. Pytania typu "czy pistolet byl naladowany" lub "ale co konkretnie myslal Pan piszac o Merkel" czy tez "kiedy Pan ostatnio byl na meczu". Super pytania, duzo sie dowiedzialem. Lis powinien troche maskowac swoje poglady,jesli chce byc dziennikarzem.
Stf napisał/a:
ehhh. nie ma sensu tego ciągnąć. każdy decyzję już podjął. ja jak pomyślę że obsadą ma być: macierewicz, ziobro, fotyga, kempa - to mi tak trochę kur.wa niezły skład wydaje
Moze i widze tu slabych ludzi,ale po tym rzadzie juz chyba gorzej nie moze byc.
Ale szanujmy sie i swoje poglady. Inaczej zawsze ten kraj bedzie w rozlamie.CHRZANEK - Pon 03 Paź, 2011
kamil napisał/a:
Wyobraź sobie Macierewicza w MSWiA..
Ekspert - jak by nie patrzeć.faldzip - Pon 03 Paź, 2011
CHRZANEK napisał/a:
kamil napisał/a:
Wyobraź sobie Macierewicza w MSWiA..
Ekspert - jak by nie patrzeć.
Chyba powienien sie zarejestrowac na hh.org Stf - Pon 03 Paź, 2011
Marek23 napisał/a:
Ja chyba inny program ogladalem. Pytania typu "czy pistolet byl naladowany" lub "ale co konkretnie myslal Pan piszac o Merkel" czy tez "kiedy Pan ostatnio byl na meczu". Super pytania, duzo sie dowiedzialem. Lis powinien troche maskowac swoje poglady,jesli chce byc dziennikarzem.
ja mówię o ich stałym tekście o tym co było w 2007r. że rozwój gospodarczy itd. stała nudna gadka. nie dociera że teraz żyjemy w innej rzeczywistości i że wcale może lepiej nie być niż jest. temat o pistolecie i kibicach jakiś mało poważny był jak na taki program to fakt.