HydePark - GŁOSUJEMY NA HH CLIO ZEBYM MOGL Z ZIOMKAMI FILMOWCAMI WYGRAC
PGmaster - Sob 08 Paź, 2011 Jest pierwsze miejsce. Ja jeszcze czekam z glosem...fydi - Sob 08 Paź, 2011 Sorry ale musiałem zagłosować na to PiTT - Sob 08 Paź, 2011 jak Kondziu wrzuci ten film to pozamiatane
EmerytRs2 - Sob 08 Paź, 2011 dobra jest tylko 1 konkurent twingo.
pomylony majo juz 4000PieQt - Sob 08 Paź, 2011
GeKo napisał/a:
PieQt napisał/a:
to raczej w tym temacie - ale gdzie w regulaminie jest napisane, że autor ma przekazać wszystkie prawa, które sam posiada?
nigdzie
w regulaminie jest mowa o "opracowaniu" utworu, więc nigdzie w regulaminie nie ma mowy, że twórca filmu mam być uprawniony do przekazywania jakichkolwiek praw dalej
W samym regulaminie chyba nigdzie, ale pyros dopytywał ich na forum:
"W jaki sposób będą sprawdzane prawa do utworów muzycznych oraz materiałów filmowych? Co trzeba będzie przedstawić ? Pytam bo mało to sprecyzowane."
Odp. Renault
"czestnik zakwalifikowany do finału będzie zobowiązany do podpisania oświadczenia o przeniesieniu praw autorskich według wzoru dostarczonego przez Nas. Dodatkowo na ewentualne żądanie uczestnik będzie zobowiązany do wykazania swoich praw do przesłanego utworu. Pozdrawiamy!"
ale uczestnik ma mieć prawa do filmu, czyli zakres praw musi obejmować nagranie filmu (dodanie muzyki) i umieszczenie go w internecie. Nie mogą zobowiązać uczestników, żeby przekazali im prawa do nadawania w TV, więc wystarczy że chłopaki ogarną licencję do zamieszczenie w YT i będzie git. Renault będzie żądało przekazania im praw do opracowania, czyli wezmą sobie fragmenty filmu, zmienią muzę i mają opracowania.Jacek - Sob 08 Paź, 2011 widzę że grubo dzielona skóra na niedźwiedziu WuRC - Sob 08 Paź, 2011 Może trza by wrzucić na np. cliosport.net ? Zawsze parę głosów by wpadło GeKo - Sob 08 Paź, 2011 Dobre
Rasputin, zrobisz wersje z napisami? to wrzucę na cliosport.netRasputin - Sob 08 Paź, 2011 Niestety nie ma opcji podmiany. Jakbym chciał dorzucić napisy to bym musiał podmienić filmik czyli wszystko od nowa. Fajnie jakbyś wrzucił na cliosport.net bo ja nie mam tam konta.
Tylko nie wiem czy będą wiedzieli jak głosować skoro nie znają polskiego
Tak między nami to filmik z Twingo rządzi. Ruda się dobrze postarała Z nimi raczej nie mamy szans ale olać,traktujmy to jako fajną zabawę PiTT - Sob 08 Paź, 2011 nie ma takiego problemu którego nie da się rozwiązać...
by mój prezes GeKo - Sob 08 Paź, 2011 Rasputin, ale filmik z napisami, wrzuce na cliosport.net a linka dam do głosowania.PiTT - Sob 08 Paź, 2011 a nie prościej napisać gdzie mają kliknąć i co mówi ten męski głoś? no name - Nie 09 Paź, 2011
Rasputin napisał/a:
Tak między nami to filmik z Twingo rządzi. Ruda się dobrze postarała Z nimi raczej nie mamy szans ale olać,traktujmy to jako fajną zabawę
Chyba jesteście pierwsi Michał - Nie 09 Paź, 2011 Raspu - musimy połączyć moce, bym jakieś efekciory w afterach dodał , stabilizacje ( której nie ma wrrr ) optical flares od andrzeja krejmera ( must be, jak wyjedza clio z garażu )
klikam ile moge , karwa
najgorsze jest to ze ten kawałek, który mi sie nie podobał, zaczyna przez was mi sie podobać Jakarti - Pon 10 Paź, 2011 jaki tytul ma ta piuosenka?!