siema - Nie 13 Lis, 2011 -Walczymy, czy przyglądamy się na siebie?
M napisał/a:
After party musiało być dobre. Już 12:30, a część kotchaczowców nawet się nie logowała jeszcze
Na mieście są już przecieki z wczorajszego spotkania:
liga HH.org- puchary, dyplomy, kasa i splendor.
Track Day'e na największych torach Poznań, Kielce, Ułęż, Radom, Lublin, Nurburgring. Podział na 3 klasy pojemnościowe.
Profesjonalny system pomiaru czasu wraz z natychmiastową prezentacją wyników na białej tablicy.
Rejestrowanie onboardów w HD i 3D.
Yarko wsiada w F1.
roj - Nie 13 Lis, 2011
siema napisał/a:
Yarko wsiada w F1.
nie przyznawał się a zostając wierny marce kupił tegoroczny bolid po Kubicy.
podobno siema już go zaklepał jak Yarko będzie sprzedawał a Emeryt sprawdzał jak dociąć nadkola żeby używane sliki z f1 wchodziły do clio Yarko - Nie 13 Lis, 2011 O M G Pirania - Nie 13 Lis, 2011 niech ja Was zobaczę w końcu na tych torach może motywacja pucharowa zmotywuje gawędziarzy
nie ma to jak nocna wietnamska gastrofaza no name - Nie 13 Lis, 2011 To gdzie to się wieczór zakończył i o której ?Pirania - Nie 13 Lis, 2011 Jeśli chodzi o nasze zakończenie to biba Smirnoffa odbywała się w Soho Factory. Spotkaliśmy tam nawet Jakartiego !
Z powodu mega tłumów i kolejki do baru na jakieś 20 min stania po każdego drinka wyrwaliśmy się około 1
Rasta złapał fazę, ze wysiądziemy w centrum o 1 w nocy, będziemy chodzić i na pewno znajdziemy jakąś otwartą restaurację gdzie dają grecką sałatkę no name - Nie 13 Lis, 2011 Mam grecką, trzeba było jeszcze wpaść Bonczek - Nie 13 Lis, 2011 My w zakąskach, chwilę po 1 no name - Nie 13 Lis, 2011 Mówisz o tym bistro w Europejskim ?Bonczek - Nie 13 Lis, 2011 Są 2 - jedno od strony placu, drugie od strony Krakowskiego i o tym mówię właśnie no name - Nie 13 Lis, 2011 Sporo o nim słyszałem a nie miałem okazji tam zawitać Bonczek - Nie 13 Lis, 2011 No to następnym razem musisz wziąć wolne, albo się wcześniej ukręcić z pracy no name - Nie 13 Lis, 2011 Ja w sumie o 1-ej to już wolny byłem,
gdybym wiedział że jeszcze gdzieś jesteście to kto wie Yarko - Nie 13 Lis, 2011 dobra powoli dochodzę do siebie, dobrze było Rasputin - Nie 13 Lis, 2011 Trochę żałuję,że się tak szybko ukręciłem