michool_vt - Sob 18 Maj, 2013 podpiąłem pod tv i da się ustawić 1920x1080, taaaaaaakże tego
PiTT napisał/a:
możesz napisać gdzie kupowałeś?
Bytom dzik - Sob 18 Maj, 2013
PiTT napisał/a:
zastanawiam się tylko nad jednym, czy takiego ultrabooka jak podepnę pod monitor 24" to jest opcja na rozdziałkę 1920x1200?
rozumiem, że ekran w ultrabooku ma swoje ograniczenia, ale czy jest opcja żeby karta obsłużyła zewnętrzny ekran?
Każda karta to teraz uciągnie, ja pracowałem na intelu 3000 i rodzielczości 2560x1440.
Problemem jest wyjście grafiki, nigdzie nie podają jakiej werji jest hdmi. Więc często pozostaje tylko eksperyment. 1920x1080 pociągnie wszystko, ale więcej to już loteria.
Dell U2711 na którym pracuje przez hdmi nie chce przyjąc natywnej rodzielczości, jak się ją wymusi po stronie komputera to działa.PiTT - Sob 18 Maj, 2013 no ja mam della u2410 i bym go sobie zostawił tylko myślę czy pudła się nie pozbyć na rzecz jakiegoś moblinego urządzenia + do tego dopinać dyski w razie potrzebyM - Pon 20 Maj, 2013 http://www.theverge.com/2...trabook-display 3200x1800 siema - Pon 20 Maj, 2013 I tak wziąłbym Chromebook Pixel'a http://www.google.com/int...romebook-pixel/
Całkiem fajowy.
Michał - Pon 20 Maj, 2013 4:3 rasta - Pon 20 Maj, 2013 A dla mnie HP to największe gówno jakie można kupić, mam dwa w domu i tylko czekam kiedy bede mógł je do smietnika wyrzucić. Oba odwiedzały serwis, jednen dwukrotnie. Baterie juz dawno w obu padły, grzeją się, chuczą, tyrkoczą wiatraki i zamulają pomimo kilku rdzeni, smerów bajerów, kilku GB ramu, niedziałajacej karty DVDB, fatalnych głośników pomimo chucznego logo Altec Lansing itd.Kamill - Pon 20 Maj, 2013
rasta napisał/a:
A dla mnie HP to największe gówno jakie można kupić, mam dwa w domu i tylko czekam kiedy bede mógł je do smietnika wyrzucić. Oba odwiedzały serwis, jednen dwukrotnie. Baterie juz dawno w obu padły, grzeją się, chuczą, tyrkoczą wiatraki i zamulają pomimo kilku rdzeni, smerów bajerów, kilku GB ramu, niedziałajacej karty DVDB, fatalnych głośników pomimo chucznego logo Altec Lansing itd.
A ja przykatowałem 3 szt przez 6 lat, w tym jedna prywatną wszystko serie biznesowe, latały ze mną dziesiąt razy w podrozach sluzbowych, czasami włączone w torbie do wyczerpania baterii jak sie zawiesił przy usypianiu i nic, wszystkie żyją bez problemów.GeKo - Wto 21 Maj, 2013
Wizualnie super dla mnie, ale pewnie nie będzie pracować z windą.M - Wto 21 Maj, 2013
Cytat:
Urządzenia w Google Play nie są jeszcze dostępne w Twoim kraju.
Chcemy jak najszybciej udostępnić urządzenia w większej liczbie krajów.
Zajrzyj tu znowu.
Witamy w kraju 3-go świata PiTT - Wto 21 Maj, 2013 patrząc na te wszystkie sprzęty na rynku tylko się utwierdzam w tym że najlepszym rozwiązaniem będzie MacBook Air 13"
odezwę się do Majka bo podobno ma trochę grosiwa na boku odłożone Michał - Wto 21 Maj, 2013 PiTT - Wto 21 Maj, 2013 schudłeś, ale nadal ładnie wyglądasz
Anonymous - Wto 21 Maj, 2013
rasta napisał/a:
A dla mnie HP to największe gówno jakie można kupić, mam dwa w domu i tylko czekam kiedy bede mógł je do smietnika wyrzucić. Oba odwiedzały serwis, jednen dwukrotnie. Baterie juz dawno w obu padły, grzeją się, chuczą, tyrkoczą wiatraki i zamulają pomimo kilku rdzeni, smerów bajerów, kilku GB ramu, niedziałajacej karty DVDB, fatalnych głośników pomimo chucznego logo Altec Lansing itd.
chyba mam ten sam model i w calości podzielam opinie,duzo lepiej chodzi Tereski najtanszy Asus za 1/2 ceny tego zasranego HPPiTT - Śro 22 Maj, 2013 obejrzałem sobie dzisiaj na spokojnie sprzęty w ispocie i całkowicie zmieniam zdanie...
żaden air... tylko pro z retiną
taka 13" robi robotę a retina jak dla mnie niszczy system w przypadku tego typu sprzętu
jakbym miał za jakiś czas kupować to tylko takie cuś
fajna sprawa jest z time capsule, w zasadzie rozwiązuje problem miejsca na dysku bo 2TB powinno styknąć
minusem tego urządzenia jest cena ~1200pln
cenio się!