To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - Puchar Hothatch.org 2012

M - Wto 03 Sty, 2012

EmerytRs2 napisał/a:
ważenie tez będzie? :]
Zwazymy Cie przed klockiem i po :D
EmerytRs2 - Wto 03 Sty, 2012

zawsze mam papier (velvet) gdyby, coś ktoś :]

Klasa 0 - do 1000 ccm
Klasa 1 - powyżej 1000 ccm do 1150 ccm
Klasa 2 - powyżej 1150 ccm do 1400 ccm
Klasa 3 - powyżej 1400 ccm do 1600 ccm
Klasa 4 - powyżej 1600 ccm do 2000 ccm
Klasa Open - powyżej 2000 ccm
Grupa RWD (Samochody napędzane tylko na tylną oś) z wyłączeniem klasy Gość.
Klasa Gość - Zawodnicy z licencją !!

M - Wto 03 Sty, 2012

Emeryt robisz popeline
Janusz - Wto 03 Sty, 2012

no name napisał/a:
Będzie i fun i pożytecznie a pucharki się tylko kurzą na półkach

eee pucharki sa fajne, potem jak ktoś przychodzi do Ciebie na hate to się można po lansować :D
mnie tam osobiście klasy rybkaja, i tka chce być najszybszy ze wszystkich, oczywiście zaraz po Rascie i Kubasie :D

a tak serio to moim zdaniem warto zrobic klasy, bo na podjazdówkach jest np bardzo dużo prawie seryjnych saxiaków itp które jednak maja daleko do Morsa. i chyba najsensowniej wypada pomysł em z 3 klasami :)

ale ja i tka nie mam nic do gadania bo wszedize mam daleko.... Ułez 350km a poznań 550... dziękuje, dowidzienia...

ale na kielce bym się pisał :D

M
staram się :*

serio
mam nadzieję, że w 2012 roku pojeżdżę co najmniej tyle samo razy, co w 2011.

anjas - Wto 03 Sty, 2012

karwa, ja nigdy w życiu nie dostałem żadnego pucharka... Nawet za zeszłoroczny HH Grand Prix na kartach... Nie mam czym szpanować i moje życie jest gorsze.

Zresztą w 2012 też nie dostanę, nawet jeśli będzie klasa "anjas", bo karwa na 99,9% nie będę upalał.

Czuję się oszukany, wykorzystany i porzucony.

może szejka? :rotfl:
anjas - Wto 03 Sty, 2012

EmerytRs2 napisał/a:
może szejka? :rotfl:

truskawkowego

Kamill - Wto 03 Sty, 2012

anjas napisał/a:
karwa, ja nigdy w życiu nie dostałem żadnego pucharka... Nawet za zeszłoroczny HH Grand Prix na kartach... Nie mam czym szpanować i moje życie jest gorsze.

Zresztą w 2012 też nie dostanę, nawet jeśli będzie klasa "anjas", bo karwa na 99,9% nie będę upalał.

Nie płacz, ja też nigdy nie dostałem, raz jak zająłem 3cie miejsce to ktoś życzliwy w zamieszaniu zawinął sędziom puchar i nagrodę xD

A i klasa RWD jest oczywiście słusznym pomysłem, ewenualnie moge startować w klasie do 2.0L :rotfl:

Greg - Wto 03 Sty, 2012

Jak coś to mogę pogadać z vertem w sprawie NMnP, to mój znajomek.
faldzip - Wto 03 Sty, 2012

anjas napisał/a:

Nie martw sie, ja mam kilka, to Ci pożycze ;D

budzik - Wto 03 Sty, 2012

Zróbcie Rally Land ;)
Rasputin - Wto 03 Sty, 2012

Podział na klasy moim zdaniem powinien być + do tego generalka.
Taki podział jest uczciwy i miarodajny,daje namiastkę rywalizacji co poprawia atrakcyjność imprez. Bardziej się boję,że z osób które piszą swoje sugestie w temacie na ustalone imprezy przyjedzie połowa. Ja z moją 96ph Fiestą mogę być nawet z Rasta w klasie Fordów.

Jak zostaną ustalone klasy to bedzie jeszcze czas na zmianę fury na taka pod daną klasę :lol2:
Proponuje też klasę zabytków :] Wtedy chyba tylko z Budzikiem przyjdzie mi się ścigać więc puchar mamy gwarantowany :rotfl:

Konrad - Wto 03 Sty, 2012

Popieram Janusza, coś bliżej południa, Radom, Kielce, Wyrazów :jupi:
Anonymous - Wto 03 Sty, 2012

ej moj tez pod zabytek sie łapie