Administracyjnie jest to Pole Mokotowskie ale technicznie są to dwa pola przedzielone Aleją Niepodległości na dwie nierówne połówki Bonczek - Śro 08 Lut, 2012 Nawet mam po drodze z pracy ale tam sami miłośnicy Mini no name - Śro 08 Lut, 2012 Ja zamierzam na karty na 21-szą się na okęcie wybrać
ale na 19-tą to nie zdążę się wyrobićAnonymous - Śro 08 Lut, 2012
Bonczek napisał/a:
Nawet mam po drodze z pracy ale tam sami miłośnicy Mini
Jeden z tych MINI też ma biały zderzak a drugi też bierze olej Kamill - Śro 08 Lut, 2012 Wpadł bym bo mam 10min na piechote, ale jutro mam rozmowe ws pracy i musze sie przygotować Bart - Śro 08 Lut, 2012 Wpadłbym ale mam daleko.Anonymous - Śro 08 Lut, 2012 Wpadłbym ale mam daleko.michool_vt - Śro 08 Lut, 2012 bede!
a kiedy to?no name - Śro 08 Lut, 2012 no jakoś takMoRToN - Śro 08 Lut, 2012 Jest szansa, że dojade po 19stej. BEde sie starał w każdym razie. Wy tam bankowo jesteście ? Albo dajcie jakiego koma to przedzwonie jak bede leciałM - Śro 08 Lut, 2012
Barejka - Śro 08 Lut, 2012 jak juz jestesmy przy kartach, wiem ze to wygodne i takie tam, ale jak sie ostatnio wkurwilem jak 3 osoby pod rzad przede mna kupowaly za niecale 10zl i placily karta Konrad - Śro 08 Lut, 2012 Bo jest to denerwujące, w małych sklepikach staram się płacić gotówką, bo wiem ile średnio potem właściciele czekają na pieniądze z banku, natomiast w marketach płacę za wszystko kartą nawet za batonik za złotówkę.
Zresztą wolę płacić kartą, bo nie trzeba myśleć o tym ile kasy się ma w portfeluMaciusiowy - Śro 08 Lut, 2012 Aleksie dziękuję