ICE - In Car Entertainment - CMR2 - hothatcheiros motorsportos
B-Rey - Nie 26 Lut, 2012 Ja też jestem ready Przem_106 - Nie 26 Lut, 2012 Ja niestety nie mogę odpalic. Sciągnąłem, rozpakowałem. Nawet udaje mi się stanąc na starcie 1 OS-u, ale niestety gdy ruszam, gra się wyłącza Janusz - Nie 26 Lut, 2012 dobra, mi juz fruwa mozemy grac
Przem masz najnowsze sterowniki do karty graficznej??Jaco - Nie 26 Lut, 2012 dobra mamy jakiś HH serwer czy IP czy co tam trzeba ?qbica - Nie 26 Lut, 2012 M, i jak, wróciłeś od lekarza? ogarniesz nam ten serwer? M - Nie 26 Lut, 2012 Kiepsko to widzę, siedzę u teściów właśnie B-Rey - Nie 26 Lut, 2012 Przem_106 - Nie 26 Lut, 2012
Janusz napisał/a:
dobra, mi juz fruwa mozemy grac
Przem masz najnowsze sterowniki do karty graficznej??
Nie wiem. Poproszę o ewentualną prostą instrukcję co dalej z tym zrobic.
Interesuje mnie tylko zap...nie a nie jakas zabawa w informatykaqbica - Nie 26 Lut, 2012 jak ktoś chetny na partyjke to pisać, spróbuje jakiś rajd postawic Wrobel - Nie 26 Lut, 2012
qbica napisał/a:
jak ktoś chetny na partyjke to pisać, spróbuje jakiś rajd postawic
Jam Ci to... qbica - Nie 26 Lut, 2012 no to włanczam na razie jeden rajd, zobaczymy czy to w ogóle zadziała
szukaj po nazwie hh.org
haslo: hhWrobel - Nie 26 Lut, 2012 nie widze nic
bede pozniej to sprobujemy jeszcze raz jak cosJanusz - Nie 26 Lut, 2012
Przem_106 napisał/a:
Nie wiem. Poproszę o ewentualną prostą instrukcję co dalej z tym zrobic.
Interesuje mnie tylko zap...nie a nie jakas zabawa w informatyka
a wiesz jaka masz kartę graficzna ??
jak nie to:
otwierasz menu start-> w okienko na dole wpisujesz : dxdiag -> wchodzisz w zakładkę ekran, i tam jest napisane jaka masz kartę grafiki.
w google znajdujesz stronę producenta, w ich wyszukiwarce wybierasz swoja kartę, ściągasz sterowniki i instalujesz jak każdy inny program.
mi przez to nie działało, załozyłem ze jak komputer jest młodszy o dekadę od gry top nie będzie to problemem starego softa który i tka był młodszy 10 lat od gry ale jednak najnowsze sterowniki pomogły, a miałem dokładnie tak jak Ty Anonymous - Nie 26 Lut, 2012 i co pograją dziś coś my czy nie ?Janusz - Nie 26 Lut, 2012 ja zaraz sobie puszczam jakis rajd kurka