GeKo - Pią 01 Cze, 2012 Na breloczki jest plan Bart - Pią 01 Cze, 2012 Grzegorz, zrobisz mi karbonowe okulary? GeKo - Pią 01 Cze, 2012 Za cienki jestem na taki temat, albo inaczej samo wykonanie gotowego produktu nie byłoby specjalnie skomplikowanie, Natomiast koszt modelowania 3D (przy założeniu że kopiujemy jakiś gotowy produkt) potem wycięcie modelu na CNC, wykonanie formy, pochłonęłoby lekko 3-4k, same oprawki zamknęłyby się spokojnie poniżej 1k.Bart - Pią 01 Cze, 2012 hmm... to ja jeszcze się zastanowię GeKo - Pią 01 Cze, 2012 Krótko mówiąc lepiej kupić gotowe firmowe będzie taniej.qbus - Pią 01 Cze, 2012
Cytat:
Generalnie ostatnio zrobiłem ultralekką wersję i trochę przesadziłem tzn. płyta bez problemu chroniła jak nalezy, miała sztywność, ale nie polubiła się z jednym ostrym kamieniem, choć na wylot jej nie przebiło.
To ta nasza?
Nowa wygląda mega solidnie przy tamtej, więc skoro tamta trochę dostała i tragedii nie było to ta powinna być dobra.GeKo - Pią 01 Cze, 2012
qbus napisał/a:
To ta nasza?
Tak
Pamiętajcie tylko żeby tym razem jej nie wygiąć mocując do pasa przedniego, bo to generuje naprężenia i gdy dostaje strzał już wstępnie jest osłabiona, więc albo podcięcia w płycie albo przyciąć haki.Marek23 - Pią 01 Cze, 2012 Wiązania snowbaordowe albo kask by może sie dało zrobić
A tak serio, to ta płyta mnie zastanawia na maxa, zważę moja i będę myślał. Wogole pomyśl co jeszcze mogę w moim clio odchudzić...Niemy - Sob 02 Cze, 2012
GeKo napisał/a:
Ten model już niedostępny powstał w 1 egzemplarzu
błąd! wstawiaj na stronę i jedziesz z tematem ziom!ŁukaszS3 - Sob 02 Cze, 2012 Ale ta nie jest dostępna dlatego że to był Limited Edition Dżako Czajko Wedding Pro modelJacek - Sob 02 Cze, 2012
GeKo napisał/a:
Jak naprawdę chcecie, to mogę na przykładzie jakiegoś produktu w skrócie pokazać proces od projektu po finalny produkt.
A tymczasem taki przerywnik nie motoryzacyjny
zdjęcie słabe bo robione kalkulatorem.
Ale ta nie jest dostępna dlatego że to był Limited Edition Dżako Czajko Wedding Pro model
wiem, wiem, byłem i macałem
Jaca ma primo prototypo, co nie zmienia faktu, że Geko mógłby sprzedawać taki stojaczek, bo wygląda SUPER, a myślę, że Jacek też by się nie obraził.Jacek - Sob 02 Cze, 2012 pewnie że by się nie obraził, a bo i po co ale prototypu i tak nikt już nie będzie miałGeKo - Sob 02 Cze, 2012
ŁukaszS3 napisał/a:
Ale ta nie jest dostępna dlatego że to był Limited Edition Dżako Czajko Wedding Pro model
Dokładnie
W zanadrzu mam inne ciekawe projekty stojaków, dla fetyszystów moto może być nawet stojak w ksztłacie uszczelek pod głowicę wybranego modelu
A tymczasem do nowych kuwet od miesiąca wklejam maty antypoślizgowe.