Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
Marek23 - Pon 26 Mar, 2012 Widocznie Ci ten rym w podpisie pomaga w turlaniu struclami po Wawieno name - Pon 26 Mar, 2012 Nie wiem czy pomaga ale zycie jest jakie jest więc może troche wiecej pokory i tobie by się przydało.
Cieszę się że potwierdziłeś ponownie moją opinie na twój tematMarek23 - Pon 26 Mar, 2012 No name, dobrze,będę bardziej pokorny, jeśli Ci to umili stanie na bramce. A poza tym ciesze się,że potwierdzam Twoje zdanie i sam bym się ucieszył, gdybyś się ode mnie odp,i,erdolił.PiTT - Pon 26 Mar, 2012
"stanie na bramce"
skąd Ci to do głowy przyszło? Mick - Pon 26 Mar, 2012 Marek wyluzuj, po co takie chore akcje na forumM - Pon 26 Mar, 2012
Marek23 napisał/a:
A poza tym ciesze się,że potwierdzam Twoje zdanie i sam bym się ucieszył, gdybyś się ode mnie odp,i,erdolił.
Marek23 - Pon 26 Mar, 2012 Przepraszam jeśli kogoś uraziłem,ale no name od czasu do czasu ma jakiś problem, pomimo,że ani razu się z nim nie wdałem w dyskusję.
Mazda 2.0 diesel 140 koni... Jak z awaryjnością tego sprżetu, ktoś coś wie?PiTT - Pon 26 Mar, 2012 pogadaj z Carlosem, opowie Ci wszystko o Mazdach i Nissanach
a myślałeś o Accordzie w kombi + diesel?
bardzo ładne auto i jak dla mnie świetna pozycja za kierąMarek23 - Pon 26 Mar, 2012
PiTT napisał/a:
a myślałeś o Accordzie w kombi + diesel?
bardzo ładne auto i jak dla mnie świetna pozycja za kierą
Myślałem,ale zza dużo mam pokory,żeby tyle kasy na nowego wydać. A z używkami wiadomo jak to jest. Maździne mam po znajomości, ale już wyczytałem,że silnik jest delikatny. Znając moje szczęście stanę gdzieś pośrodku europy i będę musiał dzwonić do Marcela,żeby kolesia z Żyrardowa przysłał.PiTT - Pon 26 Mar, 2012 a czemu nie chcesz używki na gwarancji z małym przelotem?
zawsze można w dobrych pieniądzach wyjąć a jak fura pewna to nie ma ryzykamartin.h - Pon 26 Mar, 2012
Marek23 napisał/a:
Przepraszam jeśli kogoś uraziłem,ale no name od czasu do czasu ma jakiś problem, pomimo,że ani razu się z nim nie wdałem w dyskusję.
Mazda 2.0 diesel 140 koni... Jak z awaryjnością tego sprżetu, ktoś coś wie?
Niecałe 80 tysięcy i wymiana turbosprężarki, a teraz jest niewiele więcej i zanosi się na wymianę silnika (jest luz na wale, króry uszkodził koła zębate pompy oleju).
Tuż po gwarancji taki psikus Marek23 - Pon 26 Mar, 2012 Martin,no wlasnie, slabe opinie w necie na temat tego silnika.
Pitt, ale fajny uzywany accord wyjdzie tyle co nowa octa. A to juz wole chyba nowa fure, choc zawsze to kwestia znalezienia fajnej oferty...PiTT - Pon 26 Mar, 2012 zakup auta to ciężki proces, nikt nie mówił że będzie łatwo Barejka - Pon 26 Mar, 2012 do tego dochodzi pozniej jeszcze trudniejszy wybor felg PiTT - Pon 26 Mar, 2012
Barejka napisał/a:
do tego dochodzi pozniej jeszcze trudniejszy wybor felg