Qukie - Śro 11 Kwi, 2012 17. Qukie (na dzisiaj na 85%)
Kurde, zapomniałem, że ja na 85% jadę i przelałem Ci już kasę Bonczek - Śro 11 Kwi, 2012 To muszę szybko dopisać, że wpłata jest bezzwrotna, można tylko komuś odsprzedać mi - Śro 11 Kwi, 2012 kurde - bym se pojechał no...Młody Papież - Czw 12 Kwi, 2012 kurde no ja tez Bonczek - Sob 14 Kwi, 2012 Lista wpłat:
1. Qukie
zefir - Sob 14 Kwi, 2012 moge Ci daj hajs na zywo czy wolisz przelew ? Bonczek - Sob 14 Kwi, 2012 Zefciu przelew zdecydowanie zefir - Sob 14 Kwi, 2012 dobrze boisz sie ze przepijesz ze mna w takim razie zrobie Ci przelew w pon Bonczek - Sob 14 Kwi, 2012 Nie ukrywam, że tak karoluPL - Pią 20 Kwi, 2012 Jeżeli jest jeszcze możliwość zapisania się, to i ja na taką pojeżdzawkę byłbym chętny, chociazby po to, żeby się poznać, wymienić doświadczeniami i poupalać w dobrej atmosferze
i tak jak ktoś wczesniej pisał, leśnego na 100% nie będzie, z tego co słyszałem u nas na treningach, to już w tym sezonie sie nim nie pojeździ.Bonczek - Pią 20 Kwi, 2012 Wplacaj kaske to posmigasz obiecuje ze nie powiem mamie PieQt - Sob 05 Maj, 2012 aktualne
ogarnę sobie kalendarz na spokojnie i zobaczę
próby samemu sie ustawia? wynajmujemy tor, a reszta od nas zależyBonczek - Sob 05 Maj, 2012 Tak, próbę ustawiamy sami, mam z 15-20 mapek z naszych treningów i prób SuperOES`u + mamy dostępne ~40 słupków, więc znajdziemy 'złoty środek'.
Po dzisiejszej rozmowie z Kenet`em wpadł mi pomysł ściągnięcia pewnego pomysłu jak zorganizować całą jazdę, żeby wszyscy byli zadowoleni, ale już dzisiaj nie będę pisał bo nie mam siły kamil - Nie 06 Maj, 2012 rozumiem, ze chcesz podzielić tor na sektory tak aby kilka samochodów rownocześnie ćwiczyło partie zakrętów ? Bonczek - Nie 06 Maj, 2012 Tak i Rasta z Stf`em będą instruktorami, więc w końcu każdy nauczy się wygrywać