To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - HH.org TD - ułęż 7.06?

Luca - Nie 10 Cze, 2012

No szybko szybko ;-)
Czasy Puma i Stf`a są naprawdę zacne. Sporo "pracy" przede mną bo 3.05 to mocno tak se.
Swoją drogą, kto zrobił najlepszy czas? Gosia miała 2,55, ale cos słyszałem o jakimś 2,48 tyle, że były wątpliwości co do punktu rozpoczęcia pomiaru.

Stf - Nie 10 Cze, 2012

Luca - właśnie bo nie było czasów Megany i Focusa - byliście chyba na serii oponie ?

Best zanotowany to ~2:52,4 - Samiec w e9 na e85/ohlins/slick/hebel

Luca - Nie 10 Cze, 2012

Wogóle mało było wpisanych czasów ;-)
Co do opon, ja jeździłem na schędożonym pederalu, a Kriss afair na jakimś profilu.
To widzę, że Samiec wybatożył...2,52..

Stf - Nie 10 Cze, 2012

a sa gdzieś czasy w ogóle ?
buni - Pon 11 Cze, 2012

Samiec 2.52.6, a ja .4 :)

Meganka na zwyklej gumie bym zrobil 3.02 a Clio Stf'a 3.01 :faja: :faja: tylko Stf mi nie dal pojezdzic :rotfl: mowil ze karetki nie ma czy cos :ass:

srebrne Evo mierzylo czas z 3ciego slupka ( ~ 2.48 ).. wiec realny czas ok 2.50 .. .co bylo do zrobienia tez Evo Samca :devil: :devil:

E30 3.0 230KM - sliki 3.04 ( z prawego widzialem z 5 sek do urwania )
Focus RS zielony - 3.27 ( z prawego mega duzo do urwania .. 15sek conajmniej )

ja zanotowalem swoje przejazdy :

Evo IX Samca 2.52.4
Evo X seryjne opony 3:04 ..urwalbym z 4 sek .. ale wlasciciel by osiwiał ... jak sie zaczelo dymic z klockow to troche odpuscilem :faja: :faja:
M3 E92 3.05 ( przejazd na 80% ) ..oj chcialbym tym chwile pojezdzic i pojechac na 100% ;D ;D ..chodz skrzynia DKG jestem rozczarowany... redukuje slabo i sie gubi , zawieszenie na najtwardzym ustawieniu za miekkie na tor... aut onapedza sie bardzo poprawnie . skreca i hamuje calkiem ok.. chodz na sliku hamulca bedzi brakowalo

Luca - Pon 11 Cze, 2012

No w końcu coś wiemy ;-)
Buni, to następnym razem zrobisz kółko meggi, będę wiedział co i jak ;-) )))

Stf - Pon 11 Cze, 2012

buni napisał/a:
Meganka na zwyklej gumie bym zrobil 3.02 a Clio Stf'a 3.01 tylko Stf mi nie dal pojezdzic mowil ze karetki nie ma czy cos

:) okey :)

KrisS - Pon 11 Cze, 2012

Dzięki za towarzystwo :-)

Potem się trochę poprawiłem i było 3,23 ;-) Ale za bardzo chciałem pojeździć i nie wychodziło. Następnym razem będę prosił o rozszerzoną asystę na prawym i tłumaczeniem jak krowie na rowie

No i hamulce gdzieś w połowie mi się skończyły :/ . W piątek jadę na wymianę klocków i być może tarcz.

pozdrawiam K

EmerytRs2 - Wto 12 Cze, 2012

Buni jak chcesz możesz udostępnić te mini galeryjki.
Prosim fotki oraz filmy w druga stronę, jeżeli takowe się znajda na innych forach ;)

http://imgur.com/a/KX2yo#0

http://imgur.com/yLeRv,zh...NTI,xik3M,ddyfz

ps. Bankowo ktoś nagrywał, pod sam koniec dnia i trasy ;)

buni - Wto 12 Cze, 2012

KrisS napisał/a:
Dzięki za towarzystwo :-)

Potem się trochę poprawiłem i było 3,23 ;-) Ale za bardzo chciałem pojeździć i nie wychodziło. Następnym razem będę prosił o rozszerzoną asystę na prawym i tłumaczeniem jak krowie na rowie

ooo.... to jeszcze 15 sek musisz nadrobic :jupi:

KrisS - Wto 12 Cze, 2012

No chyba nie mam wyjścia :-D

Zobaczę czy 24-go będę mógł przyjechać na U

Kamill - Śro 04 Lip, 2012

Bierze ktoś grilla? Ja postaram się ogarnąć namiot serwisowy coby trochę cienia .
roj - Śro 04 Lip, 2012

Kamill napisał/a:
Ja postaram się ogarnąć namiot serwisowy coby trochę cienia .

rezerwuję z metr kwadratowy cienia chociaż :D

koma600 - Śro 04 Lip, 2012

napisał by mi ktoś na priv jak trafić na ułeż i od ktorej będziecie jeździć
siema - Śro 04 Lip, 2012

http://goo.gl/maps/qpku