jedyne co jest ale to nie jest dolot tylko znowu wyjdzie na to, że to kawałek rury i stożka ?Loko - Nie 28 Paź, 2007 W tym linku ktory dalem: o tym
http://www.pipercrossfilt...&PartType=AFP06
to jest pipercross viper, czyli te ich zamkniete doloty
ale kosztuje ponad 200 funtówVlodarsky - Pon 29 Paź, 2007 nie wyobrażam sobie czegoś takiego u mnie... za mało miejsca.Michał - Pon 29 Paź, 2007 włodziu, polecam zrobić sobie samemu.
Dolot to jest wlasnie rura ze stożkiem. Obręcze/obejmy mozna kupic w castoramie.
Hondziarze czesto sami robią doloty, odnich sie wiecej dowiesz, chociby prezesunioVlodarsky - Pon 29 Paź, 2007 wiem Michał... będe szukał jednak używki w oryginale.M - Pon 29 Paź, 2007 Dolot ma być zimny... ot cały sekret... tzn ma ssac zimne powietrze.
Do civika jest 500 customowych dolotów w tym 450 z chin, jakies aemy sremy i inne cuda na kiju.
Okazuje sie jednak ze najlepszy jest seryjny dolot do b16a z podciagnieta rura do zderzaka, tak aby naciagal zimnego powietrza. Ot caly sekret.Vlodarsky - Pon 29 Paź, 2007 ja o tym doskonale wiem eM może się stykniemy i coś pomyślimy na spokojnie ? ustawiałem się, że Łukasz też popatrzy co i jak u mnie na spocie ale jakoś się zapomniało nam...r26rulez - Wto 06 Lis, 2007 pytanko nie znacie firmy ( najlepiej w Warszawie), ktora zrobilaby dolot do R26?? bo cos czuje ze Renatka potrzebuje swiezszego powietrza??
z gory dzieki za odp.saxorulez - Wto 06 Lis, 2007 Lachim w UK nikt nei robi do tego dolotów.. z tego co wiem wkładają wkładki i tyle
bardzo popularna jest firma ITG
http://www.itgairfilters.com/
juz bym go dlubnal bo mi koni brakuje:)ps - Wto 06 Lis, 2007
lachim83 napisał/a:
juz bym go dlubnal bo mi koni brakuje:)
szalony...
a jak tam z trakcja jest??saxorulez - Wto 06 Lis, 2007
lachim83 napisał/a:
dzieki za info- pewnie jak nikt nie robi tego w UK to i w PL bedzie ciezko:)
juz bym go dlubnal bo mi koni brakuje:)
Nie jestem przekonany cczy dłubanie tego dolotu na siłę w PL ma sens.
NIe wiem jak w tym aucie ale w wielu turbo po wywaleniu dolotu są problemy z czujnikami, mam na myśli przepływomierzeBaRtO_206GT - Wto 06 Lis, 2007 mysle za napewno dolot zrobila by Ci firma El-tec z Piastowa (obok Pruszkowa) oni robia wydechy, doloty orurowania itd do wszystkiego.r26rulez - Wto 06 Lis, 2007 jak taka pogoda jak dzisiaj to dopiero od 4 trakcje mialem -- ale caly czas jezdze na lenich. na suchym szpera daje rade... wczoraj s8 zrobilo ze mnie wiatrak:( wiec..... :572: