Niemy - Pią 28 Lut, 2014 Moja matula kupiła sobie Samsung Galaxy Note 2 i jest bardzo zadowolona.Jakarti - Pią 28 Lut, 2014 to drogi sprzet jest qbus - Pią 28 Lut, 2014 To Samsung Galaxy Tab3... ponoc najlepszy tablet na androidzie w stosunkowo dobrej kasie was79 - Pią 28 Lut, 2014 Moim rodzice maja właśnie tab3, cena 10.1 jest +- do tego Twojego linka Jaka. Bardzo sobie chwalą
Jako że jade do wietnamu za jakieś 2 tygi , i jest to wyjazd typowo "zwiedzaniowy" poszukuje tableta dla siebie. Tyle że zależy mi na tym jedynie aby odpalił filmik w hadeku, i jak mi jakiś mały biedny wietnamiec wyjmie go z kieszeni to nie będę płakał że drogi był. Czyli szukam taniochy jakiejś . Z drugiej strony w lipcu lece na drugą stronę półkuli i też by sie przydało aby taki tablet wytrzymał jednak do tego czasu
Czyli standardowe polaczkowe podejście - ma być DOBRY I TANI ( 9,7 -10,1 cali )
Może ktoś polecić coś ?Jakarti - Pią 28 Lut, 2014 oke,
przekazane - dzieki bardzo
polecam dalej tego Wasowegorasta - Pią 28 Lut, 2014 Tu jest wszystko - http://www.benchmark.pl/t...cane-top10.htmlanjas - Pią 28 Lut, 2014 Kuba, jeśli budżet jest elastyczny to szczerze polecam tego Asusa:
http://www.euro.com.pl/la...005h-w8-1.bhtml
+ masz 10 cali a nie 8
+ masz dołączaną klawiaturę, jeśli trzeba coś więcej napisać
+ masz 500GB dysku (w klawiaturze)
+ masz USB 3.0
- nie masz GPS
- nie masz aparatu z tyłu, tylko z przodu (np. do Skype'a)
W sumie to zależy do czego ma służyć taki tablet, ale jeśli minikomputer w domu i podróży, który nie musi być nawigacją i aparatem fotograficznym to Asus jest naprawdę spoko.
W razie czego zapraszam na testy
Aha, moim zdaniem windows 8.1 jest bardzo w porządku w przypadku tabletów. Dużo lepiej mi się korzysta niż z androida i chyba lepiej niż a iPada.
Można zainstalować Steam i walić w prostsze gierki PCtowe. Właśnie, muszę dziś Banished spróbować na tablecie Jakarti - Pią 28 Lut, 2014 dziekuje,
przekazałem rasta - Pią 28 Lut, 2014 Transformer też fajna opcja.kubas - Pią 28 Lut, 2014 tylko ipad.... anjas - Pią 28 Lut, 2014 mam ipada i wcale nie jestem do końca przekonany kubas - Pią 28 Lut, 2014 dlaczego andrzeju?
ja mam ipada a korzystam od czasu do czasu z galaxy i porażka galaxy... W ipadzie nie widzę minusów...anjas - Pią 28 Lut, 2014 dlatego ustawiłem to tak:
win8>ipad>android
iPad jest bardzo dobry, ale tablet z win8 daje naprawdę dużo więcej możliwości (piszę o asusie, który wcześniej wrzucałem). Działa na nim wszystko, nie krzyczy, że ma problemy z flashem, można podpiąć usb3.0, ma duży dysk, pełnego office'a, działają programy i gierki z PC + oczywiście te ze sklepu windowsowego (choć na razie tam jest mniej niż dla androida czy iOS).
Zdecydowanie rzadziej używam teraz ipada.zefir - Pią 28 Lut, 2014 ja bede mial swojego nexusa 7 na sprzedaz jesli moj kumpel go ode mnie nie wezmie. bo odkad mam z1 wogole go nie uruchamiam. cena do ugadania.