To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

ICE - In Car Entertainment - Tablety

Niemy - Pią 28 Lut, 2014

Moja matula kupiła sobie Samsung Galaxy Note 2 i jest bardzo zadowolona.
Jakarti - Pią 28 Lut, 2014

to drogi sprzet jest :D
qbus - Pią 28 Lut, 2014

To Samsung Galaxy Tab3... ponoc najlepszy tablet na androidzie w stosunkowo dobrej kasie ;)
was79 - Pią 28 Lut, 2014

Moim rodzice maja właśnie tab3, cena 10.1 jest +- do tego Twojego linka Jaka. Bardzo sobie chwalą

edit:

W rtv euro agd jest aktualnie promo na tab3 10.1"
http://www.euro.com.pl/ip...rds-bialy.bhtml

Michał - Pią 28 Lut, 2014

ja sie trochę podłączam do pytania kuby.

Jako że jade do wietnamu za jakieś 2 tygi , i jest to wyjazd typowo "zwiedzaniowy" poszukuje tableta dla siebie. Tyle że zależy mi na tym jedynie aby odpalił filmik w hadeku, i jak mi jakiś mały biedny wietnamiec wyjmie go z kieszeni to nie będę płakał że drogi był. Czyli szukam taniochy jakiejś . Z drugiej strony w lipcu lece na drugą stronę półkuli i też by sie przydało aby taki tablet wytrzymał jednak do tego czasu
Czyli standardowe polaczkowe podejście - ma być DOBRY I TANI :D ( 9,7 -10,1 cali )
Może ktoś polecić coś ?

oke,
przekazane - dzieki bardzo :D
polecam dalej tego Wasowego

rasta - Pią 28 Lut, 2014

Tu jest wszystko - http://www.benchmark.pl/t...cane-top10.html
anjas - Pią 28 Lut, 2014

Kuba, jeśli budżet jest elastyczny to szczerze polecam tego Asusa:
http://www.euro.com.pl/la...005h-w8-1.bhtml

+ masz 10 cali a nie 8
+ masz dołączaną klawiaturę, jeśli trzeba coś więcej napisać
+ masz 500GB dysku (w klawiaturze)
+ masz USB 3.0

- nie masz GPS
- nie masz aparatu z tyłu, tylko z przodu (np. do Skype'a)

W sumie to zależy do czego ma służyć taki tablet, ale jeśli minikomputer w domu i podróży, który nie musi być nawigacją i aparatem fotograficznym to Asus jest naprawdę spoko.
W razie czego zapraszam na testy :)

Aha, moim zdaniem windows 8.1 jest bardzo w porządku w przypadku tabletów. Dużo lepiej mi się korzysta niż z androida i chyba lepiej niż a iPada.
Można zainstalować Steam i walić w prostsze gierki PCtowe. Właśnie, muszę dziś Banished spróbować na tablecie :)

dziekuje,
przekazałem :)

rasta - Pią 28 Lut, 2014

Transformer też fajna opcja.
kubas - Pią 28 Lut, 2014

tylko ipad.... :)
anjas - Pią 28 Lut, 2014

mam ipada i wcale nie jestem do końca przekonany :)
kubas - Pią 28 Lut, 2014

dlaczego andrzeju?

ja mam ipada a korzystam od czasu do czasu z galaxy i porażka galaxy... W ipadzie nie widzę minusów...

anjas - Pią 28 Lut, 2014

dlatego ustawiłem to tak:

win8>ipad>android

iPad jest bardzo dobry, ale tablet z win8 daje naprawdę dużo więcej możliwości (piszę o asusie, który wcześniej wrzucałem). Działa na nim wszystko, nie krzyczy, że ma problemy z flashem, można podpiąć usb3.0, ma duży dysk, pełnego office'a, działają programy i gierki z PC + oczywiście te ze sklepu windowsowego (choć na razie tam jest mniej niż dla androida czy iOS).
Zdecydowanie rzadziej używam teraz ipada.

zefir - Pią 28 Lut, 2014

ja bede mial swojego nexusa 7 na sprzedaz jesli moj kumpel go ode mnie nie wezmie. bo odkad mam z1 wogole go nie uruchamiam. cena do ugadania.