To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Kulturka - [B] Amerykańskie burgery i sztejki po polsku - Barnburger

Anonymous - Pon 31 Gru, 2012

Kamill napisał/a:
AleX_R53 napisał/a:
Kamill napisał/a:
Pizzą podniecaja się wszyscy w lokalu na grójeckiej amodo mio, ale ja polecę michelangelo na wołoskiej, mimo że knajpa jest w pawilonikach, to aromat pieca opalanego drzewem , ktory stoi po srodku małego lokalu i na prawde dobra pizza przebija wszystko.

tam koło sex-shopu? to jest już restauracja "CASA" czy mówimy o czymś innym?

To jest jak byś ze skierniewickiej pojechał na wprost to byś wjechał w te pawiloniki. NIe wiem jak to wyglada teraz, ale kiedyś chodziłem tam czesto na lunch. Szczegolnie w lato bardzo fajny włoski domowy klimat.

To wiele wyjaśnia... WOLSKA TO NIE WOŁOSKA kurfa! :]

Kamill - Pon 31 Gru, 2012

AleX_R53 napisał/a:
Kamill napisał/a:
AleX_R53 napisał/a:
Kamill napisał/a:
Pizzą podniecaja się wszyscy w lokalu na grójeckiej amodo mio, ale ja polecę michelangelo na wołoskiej, mimo że knajpa jest w pawilonikach, to aromat pieca opalanego drzewem , ktory stoi po srodku małego lokalu i na prawde dobra pizza przebija wszystko.

tam koło sex-shopu? to jest już restauracja "CASA" czy mówimy o czymś innym?

To jest jak byś ze skierniewickiej pojechał na wprost to byś wjechał w te pawiloniki. NIe wiem jak to wyglada teraz, ale kiedyś chodziłem tam czesto na lunch. Szczegolnie w lato bardzo fajny włoski domowy klimat.

To wiele wyjaśnia... WOLSKA TO NIE WOŁOSKA kurfa! :]

xD

PiTT - Pon 31 Gru, 2012

otóż to, taka sama różnica jak
robić ŁASKĘ a robić LASKĘ

M - Pon 31 Gru, 2012

Drobna różnica, raptem jakieś 10km :D
Cartoon - Pon 31 Gru, 2012

michelangelo zdecydowanie polecam! pracując przez 3 lata na Skierni jadałem tam co drugi dzień ;)
Kamill - Pon 31 Gru, 2012

M napisał/a:
Drobna różnica, raptem jakieś 10km :D

Tak to jest jak sie mieszkało na górczewskiej i pracowało na wolskiej, a teraz mieszka sie przy grójeckiej i pracuje przy wołoskiej :rotfl:
Cartoon napisał/a:
michelangelo zdecydowanie polecam! pracując przez 3 lata na Skierni jadałem tam co drugi dzień ;)

:)

roj - Pon 04 Lut, 2013

byłem na warbugerach, zjadłem dwa - czizburber i dzikiburger. nie wiem czy tak trafiłem ale bez szału. Bardzo smaczne dodatki, bułka akurat mnie nie oczarowała a mięso.. dziczyzna niesłona zupełnie i o konsystencji pasty z tubki, w czizburgerze lepiej ale też bez szału. zapachowo nieźle (a więc świeże, jakościowo spoko) ale w smaku średniaczek
Anonymous - Pon 04 Lut, 2013

Myślę że niepotrzebnie marnotrawisz czas na jedzenie powinieneś szukać auta z klatą w tym czasie .
Kamill - Pon 04 Lut, 2013

Jakiś czas temu odwiedzaliśmy Maho, ja byłem zadowolony, potrawy było mocno czuć smakiem mięsa przypieczonego na żywym ogniu + troche dymem, bardzo fajny naturalny smak. Na pewno jeszcze tam wpadnę, teraz ilość pozycji w menu trochę nas przerosła i zamówiliśmy ostatecznie pierwsze lepsze potrawy z karty ;)
karoluPL - Pon 04 Lut, 2013

http://www.joemonster.org...i_Magdy_Gessler

To tutaj jest ocena knajpy, gdzie miałem ochotę iśc na 'amerykańskiego burgera'
ale Magda wrestler naprawiła knajpkę i choy bombki strzelił :]

no name - Pią 08 Lut, 2013

W wawie na Francuskiej 45 jest jakieś nowe Bistro & Burger Bar,
trzeba by sprawdzić.

Niemy - Pią 08 Lut, 2013

w Katowicach na francuskiej też dobre burgery dają ;D
M - Pią 08 Lut, 2013

Trzeba będzie obadać po weekendzie :)
Na zwyciezcow jest Tex ale Pink Flamingo to to nie jest chociaz calkiem przyzwoite mają zestawy.

no name - Pią 08 Lut, 2013

Niemy napisał/a:
w Katowicach na francuskiej też dobre burgery dają

Nom :rotfl:

M napisał/a:
Trzeba będzie obadać po weekendzie :)

Też tak myślę bo opinii jeszcze nie znalazłem na jego temat.

Chloru - Pią 08 Lut, 2013

Niemy napisał/a:
w Katowicach na francuskiej też dobre burgery dają
;D

Podobno w okolicach Warszawy na katowickiej dają dobre francuzy :rotfl: