Kulturka - [B] Amerykańskie burgery i sztejki po polsku - Barnburger
Anonymous - Pon 31 Gru, 2012
Kamill napisał/a:
AleX_R53 napisał/a:
Kamill napisał/a:
Pizzą podniecaja się wszyscy w lokalu na grójeckiej amodo mio, ale ja polecę michelangelo na wołoskiej, mimo że knajpa jest w pawilonikach, to aromat pieca opalanego drzewem , ktory stoi po srodku małego lokalu i na prawde dobra pizza przebija wszystko.
tam koło sex-shopu? to jest już restauracja "CASA" czy mówimy o czymś innym?
To jest jak byś ze skierniewickiej pojechał na wprost to byś wjechał w te pawiloniki. NIe wiem jak to wyglada teraz, ale kiedyś chodziłem tam czesto na lunch. Szczegolnie w lato bardzo fajny włoski domowy klimat.
To wiele wyjaśnia... WOLSKA TO NIE WOŁOSKA kurfa! Kamill - Pon 31 Gru, 2012
AleX_R53 napisał/a:
Kamill napisał/a:
AleX_R53 napisał/a:
Kamill napisał/a:
Pizzą podniecaja się wszyscy w lokalu na grójeckiej amodo mio, ale ja polecę michelangelo na wołoskiej, mimo że knajpa jest w pawilonikach, to aromat pieca opalanego drzewem , ktory stoi po srodku małego lokalu i na prawde dobra pizza przebija wszystko.
tam koło sex-shopu? to jest już restauracja "CASA" czy mówimy o czymś innym?
To jest jak byś ze skierniewickiej pojechał na wprost to byś wjechał w te pawiloniki. NIe wiem jak to wyglada teraz, ale kiedyś chodziłem tam czesto na lunch. Szczegolnie w lato bardzo fajny włoski domowy klimat.
To wiele wyjaśnia... WOLSKA TO NIE WOŁOSKA kurfa!
PiTT - Pon 31 Gru, 2012 otóż to, taka sama różnica jak
robić ŁASKĘ a robić LASKĘM - Pon 31 Gru, 2012 Drobna różnica, raptem jakieś 10km Cartoon - Pon 31 Gru, 2012 michelangelo zdecydowanie polecam! pracując przez 3 lata na Skierni jadałem tam co drugi dzień Kamill - Pon 31 Gru, 2012
M napisał/a:
Drobna różnica, raptem jakieś 10km
Tak to jest jak sie mieszkało na górczewskiej i pracowało na wolskiej, a teraz mieszka sie przy grójeckiej i pracuje przy wołoskiej
Cartoon napisał/a:
michelangelo zdecydowanie polecam! pracując przez 3 lata na Skierni jadałem tam co drugi dzień
roj - Pon 04 Lut, 2013 byłem na warbugerach, zjadłem dwa - czizburber i dzikiburger. nie wiem czy tak trafiłem ale bez szału. Bardzo smaczne dodatki, bułka akurat mnie nie oczarowała a mięso.. dziczyzna niesłona zupełnie i o konsystencji pasty z tubki, w czizburgerze lepiej ale też bez szału. zapachowo nieźle (a więc świeże, jakościowo spoko) ale w smaku średniaczekAnonymous - Pon 04 Lut, 2013 Myślę że niepotrzebnie marnotrawisz czas na jedzenie powinieneś szukać auta z klatą w tym czasie .Kamill - Pon 04 Lut, 2013 Jakiś czas temu odwiedzaliśmy Maho, ja byłem zadowolony, potrawy było mocno czuć smakiem mięsa przypieczonego na żywym ogniu + troche dymem, bardzo fajny naturalny smak. Na pewno jeszcze tam wpadnę, teraz ilość pozycji w menu trochę nas przerosła i zamówiliśmy ostatecznie pierwsze lepsze potrawy z karty karoluPL - Pon 04 Lut, 2013 http://www.joemonster.org...i_Magdy_Gessler
To tutaj jest ocena knajpy, gdzie miałem ochotę iśc na 'amerykańskiego burgera'
ale Magda wrestler naprawiła knajpkę i choy bombki strzelił no name - Pią 08 Lut, 2013 W wawie na Francuskiej 45 jest jakieś nowe Bistro & Burger Bar,
trzeba by sprawdzić.Niemy - Pią 08 Lut, 2013 w Katowicach na francuskiej też dobre burgery dają M - Pią 08 Lut, 2013 Trzeba będzie obadać po weekendzie
Na zwyciezcow jest Tex ale Pink Flamingo to to nie jest chociaz calkiem przyzwoite mają zestawy.no name - Pią 08 Lut, 2013
Niemy napisał/a:
w Katowicach na francuskiej też dobre burgery dają
Nom
M napisał/a:
Trzeba będzie obadać po weekendzie
Też tak myślę bo opinii jeszcze nie znalazłem na jego temat.Chloru - Pią 08 Lut, 2013
Niemy napisał/a:
w Katowicach na francuskiej też dobre burgery dają
Podobno w okolicach Warszawy na katowickiej dają dobre francuzy