Powiedzcie mi, czy w samochodzie Honda CRV warto zmienić opony na zimowe ?
Jazda
- miasto
- miasto
- miasto
i czasami
- polowanie martin.h - Wto 13 Paź, 2009 Zależy kto prowadzi, jeśli Jeremy Clarkson to nie trzeba nox - Wto 13 Paź, 2009 Warto
Co jak zwierzyna zacznie uciekać slalomem ?
Do miasta też warto zdarza się czasami tak że w mieście potrafi przysypać i najczęstszym przypadkiem jest błoto pośniegowe.M - Wto 13 Paź, 2009 Czy crv to hothatch? NieMarek23 - Wto 13 Paź, 2009
Michał napisał/a:
Powiedzcie mi, czy w samochodzie Honda CRV warto zmienić opony na zimowe ?
Jazda
- miasto
- miasto
- miasto
i czasami
- polowanie
Nie,crv jest tak super na sniegu, ze nawet letnich oponach radzi sobie lepiej niz inne auta na zimowych
A tak szczerze...warto. Crv bedzie w miescie,nagle walnie sniegiem i kierownik(rozumiem,ze ktos z Twoich rodzicow) bedzie mial stresa czy dojedzie do domu bez stluczki. Nie warto ryzykowac...martin.h - Wto 13 Paź, 2009 KarQ - Wto 13 Paź, 2009
martin.h napisał/a:
Zależy kto prowadzi, jeśli Jeremy Clarkson to nie trzeba
Albo Kuba Bielak
Michał napisał/a:
- polowanie
chociażby dla tego wartoJanusz - Śro 14 Paź, 2009 dobra panowie bo u mnie już biało.... a ja jestem niezdecydowany jak dziewica.....
mam dwie zimówy w średnim stanie jakiegoś firestona 195/50 i teraz nie wiem co sobie zakupić (kasy na komplet nie mam)....i w jakim rozmiarze.... generalnie w zimie zamierzam napierać po okolicach itp itd..... i teraz nie wiem czy 195 to za szeroko czy nie.... czy wepchnę do sporta 185/60 i czy nie będzie obcierało itp itd i czy jak bede miał taka różnice gum to pomijając śmieszny wygląd.. dupa nie będzie nazbyt latała (znaczy latanie dupy jest w skazane ale żeby dało się to łatwo kontrolować) do tej pory jeździłem foce na 195/65 na fuldzie montero... zajebiście łysej.... i było genialnie a teraz mam dylemata.....Marek23 - Śro 14 Paź, 2009 Ja w sporcie mam 185 i obciera ciut czasami, ogolnie jest dobrze. Ale bardziej niż ten cm różnicy w szerokości opony ważne jest jakie opony kupisz i tyle.Janusz - Śro 14 Paź, 2009
Marek23 napisał/a:
Ale bardziej niż ten cm różnicy w szerokości opony ważne jest jakie opony kupisz i tyle.
no właśnie i tu tez mam dylemat Tych twoich pirelli carving nie mogę nigdzie zlokalizować, i skłaniam sie chyba do gy 7+GeKo - Śro 14 Paź, 2009 Janusz, Ty naprawde czytasz wybiórczo Ja jeżdzę zimą na 185/60R15 na seryjnej wysokości nic nie obciera jest git.
gy7+ to dobry wybór.Marek23 - Śro 14 Paź, 2009 Zaapomniałem, ze mi obcierało, jak miałem sprężyny -30mmWalle - Śro 14 Paź, 2009 kupiłem dziś po wielogodzinnych przekopkach przez internet 4xFalken HS437 do accorda - dam znać jak się spiszą
Janusz, Ty naprawde czytasz wybiórczo Ja jeżdzę zimą na 185/60R15 na seryjnej wysokości nic nie obciera jest git.
gy7+ to dobry wybór.
nieee... czytam wszystko ziom, czytałem ze tak masz ale nie pisałeś czy obciera czy nie. Właśnie dlatego ze Ty tak masz to o takim rozmiarze pomyślałem kurcze..... wolałbym miec cztery syfskei takie same.... u mnie na placu przed firma jest juz ok 2-3 cm śniegu
aha mój sport jest obniżony, ale nie wiem o ile Greg - Śro 14 Paź, 2009 To ja o letnich, dla odmiany.
Musze chyba zanabyc dwie sztunie ( ), chcę coś z twardymi ściankami w 16" - co polecacie?