Anonymous - Sob 21 Cze, 2008 ja myślę, że jutro Bercik zrobi dobrze...Anonymous - Sob 21 Cze, 2008
fydi napisał/a:
na Masse spada fortepian i Kubica wygrywa!
lenny - Nie 22 Cze, 2008 luis jest jednak dzicko.. slaby jest psychicznie.. a roberto nie bedzie pierwszy dzis.. pudlo mam nadzieje bedzie ale nie dalej niz 3cie... ale oczywiscie trzymam kciuki!!!!FreeMan - Nie 22 Cze, 2008 Jak ogladac F1 za darmo prez net.
program SopCast ściągacie sobie z neta, a na stronie www.soccer-live.kk.e-wro.pl masz program na cały tydzień, dajesz na niedziele i wciskasz kanał ktory odbierany jest na SopCast.
Info ode mnie. Sciagnalem i dziala, ogladam wlasnie f1 na kompie.lenny - Nie 22 Cze, 2008 elegancko! moze sie przydac... roberto bez pudla dzis...:\ ale i tak jest mistrzem DLA MNIE!!!!lukp - Nie 22 Cze, 2008 szkoda Kimiego, ale 5 miejsce Roberta cieszy Anonymous - Nie 22 Cze, 2008 dobry mocny wyscig ciagle sie liczy w walce! wkurwiajace jest to w naszym narodzie ze teraz to jak nie bedzie wygrywal to juz bedzie slaby
Free, super link moze sie przydacStf - Nie 22 Cze, 2008 ja tam nie rozumiem strategii. Jadąc za Trullim wiadomo było, że go nie klepnie, więc dlaczego w pierwszym tankowaniu nie zalali mu paliwa na więcej kółek... 2 - 3 sek dłuższe tankowanie i byłoby pudło.Anonymous - Nie 22 Cze, 2008 może i racja z tym tankowaniem,
można jednak powiedzieć, że Robert ma swoje równe tempo i to plusuje
kolejne pkt na koncie
Trullemu z tych kilku oczek nic na razie, a dla Roberta kolejne 4pkt za równą jazdę, no chyba że to jakiś przebłysk Jarno
szacunekrasta - Pon 23 Cze, 2008 Stf ma rację, w dodatku przez zbyt wczesnie wysłanie Roberta do boksu stracił 4 pozycję na rzecz Kovalinena.mi - Pon 23 Cze, 2008 znów spisek masonerii przeciw naszemu Robciowi anjas - Pon 23 Cze, 2008 Z tego co czytałem to na własne życzenie Robcio zjechał wcześniej do boksu, bo myślał, że ma pękniętą gumę... ściągało go w prawo.rasta - Pon 23 Cze, 2008
anjas napisał/a:
Z tego co czytałem to na własne życzenie Robcio zjechał wcześniej do boksu, bo myślał, że ma pękniętą gumę... ściągało go w prawo.
Co za typ rasta - Wto 01 Lip, 2008 GOKART - Wto 01 Lip, 2008 hehe piękny rewers