sorry nie moglem zlokalizowac, a nie ogaraniam wszystego na HP - mozna usunac Michał - Wto 14 Sie, 2007 no tak, bo vłodziu to co 2 dni lata na solarium w strinach :DDDD zeby mu sie dupa nie świeciła jak żarówa :DDDDDVlodarsky - Wto 14 Sie, 2007 bo ja na takich zdjęciach wolę wyjść dobrze Niemy - Śro 15 Sie, 2007
hehe wiem ze stare, ale to koles z Gliwic, idiota, mial wczesniej CTS'a to rozwalil na tramwaju
pozniej tatus powiedzial ze mu drugiego mocnego autka nie kupi
a kasy ma jak lodu glupi szczylVlodarsky - Śro 15 Sie, 2007 mimo wszystko Niemy spojler mu się nie udał Anonymous - Śro 15 Sie, 2007 http://www.pokacycki.fotolog.pl/Vlodarsky - Śro 15 Sie, 2007 a jak bym wysłał swój tyłek to też by zamieścili ? czy od tego jest inna strona ?Anonymous - Śro 15 Sie, 2007 zawsze mozna spróbowac lub załozuc
np www.DELFINY.HH.org.com.plVlodarsky - Śro 15 Sie, 2007 można zrobić sesje specjalną "owłosione dupy hh.org" Vlodarsky - Śro 15 Sie, 2007 Nie wiedziałem gdzie to napisać ale opanowałem to forum ostatnio!! zaglądam w każdy temat... poprostu jest jak narkotyk... jestem mniej wydajny w pracy i bolą mnie oczy ale bez przerwy tu siedze... to chore. ŁAAAAAAAAAA niech ktoś mnie oderwie !!!!!Anonymous - Śro 15 Sie, 2007 ostrzec cie?Misiek_lbn - Śro 15 Sie, 2007 strick ma ostatnią wizytę Czw 10 Maj, 2007 ... :551:
żyje chłopak jeszcze Anonymous - Śro 15 Sie, 2007
Vlodarsky napisał/a:
bolą mnie oczy ale bez przerwy tu siedze... to chore. ŁAAAAAAAAAA niech ktoś mnie oderwie !!!!!
Anonymous - Śro 15 Sie, 2007
Vlodarsky napisał/a:
można zrobić sesje specjalną "owłosione dupy hh.org"
pierwsze foty juz sa
Anonymous - Śro 15 Sie, 2007
sharxhunter napisał/a:
strick ma ostatnią wizytę Czw 10 Maj, 2007 ...
żyje chłopak jeszcze
pewnie wlodek tez tak skonczy bo tak sie konczy przedawkowanie... licze na ciebie sharx dawaj dawaj