Jacek - Nie 18 Lip, 2010 poszłem dziś po 2 w klasie i 10 w generalce w Chorzowie..to był chyba mój ostani sprint bez licencji..czas się pogonić na oesyqbica - Nie 18 Lip, 2010 no to gratulacje a jak tam wogole frekwencja w Chorzowie, duzo załóg startowalo?martin.h - Nie 18 Lip, 2010
parówka napisał/a:
poszłem dziś po 2 w klasie i 10 w generalce w Chorzowie.
No to gratulacje
qbica napisał/a:
no to gratulacje a jak tam wogole frekwencja w Chorzowie, duzo załóg startowalo?
Coś chyba ok. 50 załóg było. W najmocniejszej klasie już bez podtrzymania nie ma się co pokazywać
A najbardziej rozjebało mnie wychuchane Evo9 na... zimówce Jacek - Nie 18 Lip, 2010 hehe dokładnie..w tych sprintach to wyścig zbrojeń. u mnie w klasie na 1 miejscu były pilot Siemanka w 2.0 corsie klepał równo i 2 w generalce po Biłku w lancerzeGotti - Nie 18 Lip, 2010 Info w sumie dla Dolnoślązaków - choć może inni też reflektują:
"
Lemoniada SRTW Grand Prix Redeco.
Na tą chwilę podaję terminarz, by wieść gminna niosła dobre wieści.
Prace nad eventem trwają, gdy tylko będę miał świeże informacje będziemy je
Terminarz:
1 eliminacja: 25 lipca 2010
2 eliminacja: 08 sierpnia 2010
3 eliminacja: 19 września 2010
4 eliminacja: 31 październik 2010"
Formuła zawodów to TA.
Wszystko oczywiście na torze rakietowa we Wrocławiu.Marek23 - Pon 19 Lip, 2010
Gotti napisał/a:
choć może inni też reflektują:
W Granturismo mozna cos wypozyczyc na Lemoniadę ?Gotti - Pon 19 Lip, 2010 Tobie dam evo, tylko przyjedź Maciusiowy - Pon 19 Lip, 2010
Gotti napisał/a:
Tobie dam evo, tylko przyjedź
Marek, masz to na piśmie, podnieś rękawicę Marek23 - Pon 19 Lip, 2010
Cytat:
Tobie dam evo, tylko przyjedź
25 jestem w grecji,a 8 sierpnia na rajdzie rzeszowskim. Ale juz 19 wrzesnia Gotti - Pon 19 Lip, 2010 nie obiecuj!! Koto - Pon 19 Lip, 2010 Yo! Siedzę na urlopie w Cieszynie i tak se myśle...
Może by tak zrobic spota np na jakieś fajnej drodze typu Salmopol/Kubalonka (akurat te dwie znam) i coś pojeździc w tygodniu? Ze Śląska, Bytomia, Krakowa, Bielska daleko nie jest, a miejsca do jeżdżenia konkretne, jakiegoś grilla też da się odpalic A może ma ktoś lepszą miejscówkę z dobrymi zakrętami i równą nawierzchnią tak żeby się w miarę bezpiecznie pobawic i nie rozwalic na seryjnym zawieszeniu?Marek23 - Pon 19 Lip, 2010
Cytat:
nie obiecuj!!
Szwagier,ja nawet Twojego numeru nie mialem,a we Wrocku bywam raz na miesiac srednio... Sie zmobilizuje
Cytat:
Yo! Siedzę na urlopie w Cieszynie i tak se myśle...
Może by tak zrobic spota np na jakieś fajnej drodze typu Salmopol/Kubalonka (akurat te dwie znam) i coś pojeździc w tygodniu? Ze Śląska, Bytomia, Krakowa, Bielska daleko nie jest, a miejsca do jeżdżenia konkretne, jakiegoś grilla też da się odpalic A może ma ktoś lepszą miejscówkę z dobrymi zakrętami i równą nawierzchnią tak żeby się w miarę bezpiecznie pobawic i nie rozwalic na seryjnym zawieszeniu?
Mnie nie ma do 27tego... Potem mogę coś poupalac jak juz Reno bedzie po kuracji szymlorek - Pon 19 Lip, 2010
Gotti napisał/a:
3 eliminacja: 19 września 2010
Wcześniej mam zasłużone wakacje po ciężkim całorocznym nicnierobieniu, ale 19stego wpadnę poleczyć.. Gotti - Pon 19 Lip, 2010
Marek23 napisał/a:
Cytat:
nie obiecuj!!
Szwagier,ja nawet Twojego numeru nie mialem,a we Wrocku bywam raz na miesiac srednio... Sie zmobilizuje
Numer już masz (vide granturismo) więc dajesz Jacek - Wto 20 Lip, 2010
Koto napisał/a:
Yo! Siedzę na urlopie w Cieszynie i tak se myśle...
Może by tak zrobic spota np na jakieś fajnej drodze typu Salmopol/Kubalonka (akurat te dwie znam) i coś pojeździc w tygodniu? Ze Śląska, Bytomia, Krakowa, Bielska daleko nie jest, a miejsca do jeżdżenia konkretne, jakiegoś grilla też da się odpalic A może ma ktoś lepszą miejscówkę z dobrymi zakrętami i równą nawierzchnią tak żeby się w miarę bezpiecznie pobawic i nie rozwalic na seryjnym zawieszeniu?