PieQt - Sob 31 Gru, 2011 ktos moze polecic tel z pelna analogowa qwerty? HTC desire s, nokia n7?
Blackburry i w tym stylu (bez wysuwanej klawiatury) mnie nie interesuja
ma ktos n9,dobre to?Yarko - Sob 31 Gru, 2011 ja mam desire Z, polecamKuner - Sob 31 Gru, 2011 Posiadałem nokie e71, potem e72 i teraz mam e6. Genialne telefony.
Jako drugi fon mam coś na androidzie ale w porównaniu z nokią to kible M - Sob 31 Gru, 2011 Uzasadnij bo bez tego twoja wypowiedz jest wypchana trocinamibizon - Sob 31 Gru, 2011 mam e72 i desire z. e72 jest mistrz pod katem dzwonienia z opcja dodatkow. desire z to mistrz pod katem dodatkow z opcja dzwonienia Kamill - Sob 31 Gru, 2011 Miałem e71 i naprawdę świetny telefon, desire Z dla mnie ma wkurzająca klawiaturę i niewygodnie mi sie na niej pisało, także radze przed kupnem go wyprobować bo niekażdemu odpowiada.
Kunera w pelni rozumie, dla mnie jedyny telefon na androidzie którego używałem i naprawdę płynnie bez najmniejszych zacięć działał to galaxy s plus - procesor 1400Mhz - i własnie taki sobie kupie Reszta po odpaleniu kilku aplikacji jak przegladarka nawigacja itp po dłuższej chwili zaczynał chwilami przymulać.PiTT - Nie 01 Sty, 2012 mam desire z i bardzo chwaliłem ten telefon... do czasu jak kupiłem galaxy s 2
sama jakoś ekranu to jakby inne ligi
mimo że bardzo chciałem klawiaturę którą posiada desire z to szczerze mówiąc rzadko z niej korzystałem
w galaxy mam swype i w zupełności zaspokaja moje potrzeby
teraz chyba staniały nieco te galaxy, więc szczerze polecam jeśli ktoś się zastanawia
desire z jest spoko, ale galaxy s2 jest spoko x2 bizon - Nie 01 Sty, 2012 klawiature warto sprawdzic przed zakupem. desirowa jest dla mnie mistrzem swiata i mam nadzieje, ze uda sie znalezc podobny telefon jako nastepce, bo swype do mnie nie przemawia zupelnie, a z klawki korzystam duzo. za to np testowalem jakas nokiowa (nie pamietam jaki model, ale gdzies juz o tym pisalem) - porazka.PiTT - Nie 01 Sty, 2012 hmm jak dużo piszesz to bym wszedł w blackberryMaciusiowy - Nie 01 Sty, 2012 polecam BB - mam jakiegoś bolda i przyznam, że do stricte służbowych zastosowań, nie ma lepszego telefonuPieQt - Pon 02 Sty, 2012 no właśnie w BB wydaje mi się, że te klawisze jakieś takie małe - nie żebym miał mega grube paluchy i bał się, że będę wciskał 3 litery na 1x, ale to chyba niezbyt wygodne jest. teraz używam nokie n97mini i z klawiatury korzystam prawie non stop. sam tel - delikatnie mówiąc - rewelacyjny nie jest, ale z klawiatury jestem b. zadowolony - stąd pomysł na nokie n7 albo htc desire zBad-i - Pon 02 Sty, 2012 a ja musze dzisiaj pochwalic Iphona 4s - po tygodniu uzytkowania wszystkie kontakty i pliki i programy sciagniete poszly sie yebać. Dodatkowo w Apple Store i serwisie nie wiedza jaka jest tego przyczyna.
Mimo tego ze przez ostatnie dwa, trzy dni nie wiedzialem czy telefon dziala (bo nie widzialem czy ktos do mnie dzwoni, tak sie zawiesil) to teraz jeszcze musze go zostawic na 14 dni roboczych w serwisie liczac ze dostane nowy
Aha zayebiste jest jeszcze to ze na aplikacje wydalem jakie 50 euro a w tej chwili ich nie mam. I yebie mnie fakt ze na Apple Store za nic nie placi sie dwa razy - bo sam fakt sciagania tego samego przez dwa dni nawet za free jakos mi sie nie usmiecha.
Takze debiut Iphone 4s w moim posiadaniu jest mega mistrz Maciusiowy - Pon 02 Sty, 2012
PieQt napisał/a:
no właśnie w BB wydaje mi się, że te klawisze jakieś takie małe - nie żebym miał mega grube paluchy i bał się, że będę wciskał 3 litery na 1x, ale to chyba niezbyt wygodne jest.
wygodne...w zimowych rękawiczkach jest problem, ale 'dłonią nieuzbrojoną' jest okMichał - Pon 02 Sty, 2012
Cytat:
Aha zayebiste jest jeszcze to ze na aplikacje wydalem jakie 50 euro a w tej chwili ich nie mam. I yebie mnie fakt ze na Apple Store za nic nie placi sie dwa razy - bo sam fakt sciagania tego samego przez dwa dni nawet za free jakos mi sie nie usmiecha.
byku, cos mi tutaj smierdzi. Jak pamiętasz aplikacje które miałeś to ściągniesz je w pare minut. A jak juz naprawde tak duzo zajmują, to podłącz sie pod jakieś wifi ( młody ma wifi w domu ? ) i tak zassaj, bedzie szybciejYarko - Pon 02 Sty, 2012 moje pasztetowe HTC ani razu sie nie wykraczyło, klawa też spoko, także polecam