To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [RD3L] Wszystko o RD3L

106 - Pon 20 Kwi, 2015

co z Markiem23 i Qbusem? nie widziałem ich w wynikach ostatniego odcinka
Bad-i - Pon 20 Kwi, 2015

Wlasnie czytalem komentarze ze z wynikami to jakis dramat.

Czy ktos sie wybiera na Rajd Spalski 8-9 maja?

Bad-i - Pon 20 Kwi, 2015

106 napisał/a:
co z Markiem23 i Qbusem? nie widziałem ich w wynikach ostatniego odcinka

Cos Qbus pisal o pierwszym w klasie ale juz nie wiem czy to na odcinku czy w gen

Niemy - Pon 20 Kwi, 2015

Mick napisał/a:
Fajnie było spotkać STARSZYZNĘ z HH - Strick i Niemy! :)

Nawzajem! :)

Marek23 - Pon 20 Kwi, 2015

Źle dobrane opony na nocny odcinek, przestawiony korektor hamowania, 30 sek kar za szykany i 20 sekund extra z absurdalnego nadania czasu na oes 3. Plus rajd w nowym aucie, z tego za dużo nie mogło wyjść :rotfl: Ale chyba jedna szykana anulowana, więc może będzie 1 w klasie. Tempo na odcinkach ok, 2 razy wygrana w klasie, raz 3 w generalce przy nie wbijanych biegach (jakiś problem mam w Hondzie z tym). W sumie fajnie,ale sprzetowo rajdy okręgowe poszły znów bardzo do przodu, skrzynie kłowe,itd Mam mieszane uczucia, bo do lidera w czystej sportowej jeździe brakowało mi parę sekund, jadąć szybko ale nie o zycie. Faktem jest,że było trochę prostych gdzie jednak mocne dwulitrówki mogły się napędzić.

Jedyny fuck up, to przekładnia w vti jest długa, musze się pouczyć jeździć szykany. Poza tym fajne auto taka Honda, spoko hamuje nawet.

PS. Pozdro dla Stricka, Niemego i Martina H;)

qbus - Wto 21 Kwi, 2015

Z jazdy bylo 1 w klasie i 4-6 w generali, z karami za szykany (jedną uderzylismy na pewno, druga nie wiemy gdzie, kiedy, czy w ogole) z absurdalnym nadaniem czasu i szykanami i tak bylo 3 w klasie i ok 12-13 w generalce. Autko trzeba zrobic bardziej przyjazne kierowcy i bedzie dobrze :)

Rajd z jednej strony dobrze zorganizowany (rozegrana wiekszosc odcinkow przy tylu zalogach) ale z drugiej strony momentami panowal ogromny chaos, zabezpieczenie nie potrafilo odpowiedziec na proste pytanie a parku przedstartowego kompletnie nie ogarneli. nie mowiac juz o serwisie w otwartej przestrzeni...

Pozdro dla dwójki niezlomnych kibicow z hh.org ;)

zajcev_28 - Wto 21 Kwi, 2015

qbus napisał/a:
Z jazdy bylo 1 w klasie i 4-6 w generali, z karami za szykany (jedną uderzylismy na pewno, druga nie wiemy gdzie, kiedy, czy w ogole) z absurdalnym nadaniem czasu i szykanami i tak bylo 3 w klasie i ok 12-13 w generalce. Autko trzeba zrobic bardziej przyjazne kierowcy i bedzie dobrze :)

Rajd z jednej strony dobrze zorganizowany (rozegrana wiekszosc odcinkow przy tylu zalogach) ale z drugiej strony momentami panowal ogromny chaos, zabezpieczenie nie potrafilo odpowiedziec na proste pytanie a parku przedstartowego kompletnie nie ogarneli. nie mowiac juz o serwisie w otwartej przestrzeni...

Pozdro dla dwójki niezlomnych kibicow z hh.org ;)

Luzik, jeszcze się może okazać, że wygraliście generalke rajdu :D

Bad-i - Czw 30 Kwi, 2015

Kto oprocz Micka leci teraz Spałe
Marek23 - Czw 30 Kwi, 2015

Słabe oesy, odpuszczamy.
rundi - Sob 02 Maj, 2015

www.rajdzamkowy.pl

Wstępne informacje już na stronie.

Marek23 - Czw 14 Maj, 2015

Ogłoszono w końcu oficjalne wyniki Mikołowskiego. Jednak wygraliśmy klasę K3,ale nadal 10 sekund kary plus 20 sek w plecy z nadanie czasu na Żory 1 daje tylko 11 w generalce na 80 aut. Ok jak na początek, byle do przodu.
Niemy - Pią 15 Maj, 2015

No to gratulacje!! :jupi:
was79 - Pią 15 Maj, 2015

Niemy napisał/a:
No to gratulacje!! :jupi:

+1

btw co oni tak długo liczyli?

Kenet - Pią 15 Maj, 2015

Gdzieś trzeba było dziadków z PKW rozlokować na emeryture.
rundi - Wto 26 Maj, 2015

http://rajdzamkowy.pl/ima...ta-zgloszen.pdf