Chyba Ciebie także kojarzę Przem.. Czy posiadałeś kiedyś seja lub CC i jechałęś jako szachownica na Kaszubach po szutrze.. ? Nie wiem który to mógł być rok - 2005 lub 2006 ?
Pozdrawiam serdecznie w każdym razie.
Tak jechałem wtedy białym CC jako 000, a Ty na szachu. byl to chyba 2006r
kubek13 napisał/a:
W tym roku był mały epizodzik i fun niemały, choć bez rywalizacji.. Poleciałem jako 'zerófka' przed pucharowiczami w Baltic Lotos Cup .
Przy okazji mój aktualny Frankenstein-Wagen :
http://rallyonline.pl/ft....5174&pg_[go]=36
No właśnie - fura znajoma, no i tempo w porównaniu do pucharu na moje oko było niezłe
Muszę się do ciebie odezwać w sprawie zimowych gum, bo zdaje się, że mieliście fajne oponki na Lotoskubek13 - Pią 12 Sie, 2011
Przem_106 napisał/a:
Muszę się do ciebie odezwać w sprawie zimowych gum, bo zdaje się, że mieliście fajne oponki na Lotos
No coś tam pokupowaliśmy. Planowałem start w pucharze, w rywalizacji i pod tym kątem nawet uzbroiłem się w jakieś nowe opony z Finlandii ( Rocket coś tam ) .Sporo kosztowały. Finalnie jednak odpuściłem start w zawodach i sprzedałem gumy na dzień przed rajdem zawodnikowi z MP. Startował Fiestą R2. Wesoły, wysianowany koleś, z mocnym pilotem, mocną świtą z Doskoczem na czele i Rangem Supercharged na zapoznanie itp itd..
A całą zimę, łącznie z tą zerówką, upaliłem w sumie na oponach z allegro za 500zł (nowe) + kolec turystyczny by Tadziu Myszkier - to jakaś polska nalewka z jodełką wzorowaną na Hakkapelita 5.. Śmieszne pieniądze, ale zabawa przednia..qbus - Pią 12 Sie, 2011
Końcówka jak z wyścigów, mi najbardziej podoba się ujecie w którym widać jak honda odchodzi na równi z c2 od oporu na główną 106 - Pią 12 Sie, 2011 mikolajczyka honda napedza sie lepiej niz c2r2 max Mick - Pią 12 Sie, 2011 pojawił się też nasz filmik http://www.youtube.com/watch?v=ikfHmlwfSocKonrad - Pią 12 Sie, 2011 Właśnie przed chwilą mi go wypluło na yt i wrzuciłem w temat o Marka clio.
Astrze uciekliście czy puściliście ?106 - Pią 12 Sie, 2011 patrzac na czasy to jedyne co to mogli ja chwile wczesniej wyprzedzic
"sasiadek / klos zaloga o ktorej jeszcze uslyszycie....." Konrad - Pią 12 Sie, 2011 Sory nie patrzyłem na czasy tylko ten film oglądałem kubek13 - Sob 13 Sie, 2011
Ładnie chodzi to Clio. Czy macie szpere? Bo cięcia dość odważnie idziecie, a tam szpera najbardziej przydatna.. Zawias fajnie wystrojony, niby Bil tylko, ale dobrze to wygląda z zewnątrz. Spokój jest. Faktem, że rzeszowski ponoć zawsze dość łaskawy jeśli chodzi o 'próbę zawieszenia'. Nie ma specjalnie wyrypu i połatanego asfaltu..qbus - Sob 13 Sie, 2011
Cytat:
Faktem, że rzeszowski ponoć zawsze dość łaskawy jeśli chodzi o 'próbę zawieszenia'. Nie ma specjalnie wyrypu i połatanego asfaltu..
Nie w tym roku
Charakterystyka odcinków podobna do oesów tegorocznego Karkonoskiego, równo równo równo wyryp wyryp mega wyryp bardzo mega wyryp wyryp wyryp równo GeKo - Sob 13 Sie, 2011
qbus napisał/a:
odchodzi na równi z c2 od oporu na główną
160KM fajnie te hondy chodząqbus - Sob 13 Sie, 2011 Ba, moim zdaniem wrecz jest szybsza bo roznica na wyjsciu jakby sie niweluje Bad-i - Sob 13 Sie, 2011
qbus napisał/a:
Końcówka jak z wyścigów, mi najbardziej podoba się ujecie w którym widać jak honda odchodzi na równi z c2 od oporu na główną
nie mowie ze honda nie jest na rowni szybka z C2 ale na tym filmiku ewidentnie C2ka jej odchodzi. Pierwszy raz jak wlasnie wychodza prawa 90ka na glowna a pozniej w jakims syfie.
Chodzi mi tylko o ten film oczywiscie
nie no zobaczylem to jeszcze raz zeby sie utwierdzic w moich przekonaniach - C2ka spyerdala tej hondzie o dobre kilka dlugosci. Juz nie mowie tutaj o tym jak go przyblokowal i pozniej w lesie daleko odjechal (bo tutaj moze miec wplyw widocznosc) - ale na tym kawalku prostego asfaltu to min 4-5 dlugosci mu uciekl.qbus - Sob 13 Sie, 2011 Tylko wez pod uwage to że w momencie jak Honda wjechała już po cięciu na główną to C2 była kilka długości z przodu i miała jednak troszeczkę większą prędkość.
Nie twierdze że Honda jest szybsza, zawsze mi się wydawało że takie c2 zjada ją na prostej a to nie jest prawdą Bad-i - Sob 13 Sie, 2011
qbus napisał/a:
Tylko wez pod uwage to że w momencie jak Honda wjechała już po cięciu na główną to C2 była kilka długości z przodu i miała jednak troszeczkę większą prędkość.
Nie twierdze że Honda jest szybsza, zawsze mi się wydawało że takie c2 zjada ją na prostej a to nie jest prawdą
ja nie mowie ze C2 jest szybsza o sekunde do 100 km/h ale zobacz dokladnie jak C2 odjezdza, szczegolnie na kretym