Kolega ma, mogę dać Ci namiar, może sprzeda bo ma chrapkę na 335is qbica - Czw 17 Sty, 2013
Rasputin napisał/a:
Jak bedziesz miał chwile i ochote to zapytaj o niego
A malucha jakiegos tam nie macie?
Bede pamietał
Wiekszosc maluchów u nas smiga w kjsach, aż sie rozpadną Rasputin - Czw 17 Sty, 2013
qbica napisał/a:
Wiekszosc maluchów u nas smiga w kjsach, aż sie rozpadną
Barbarzyńcy Bonczek - Czw 17 Sty, 2013 A2 jest jednym z niewielu samochodów, na którego nie mogę powiedzieć ani jednego dobrego słowa. Powinni je wszystkie wycofać i zrobić z nich puszki.kosmita - Czw 17 Sty, 2013 A co jest z nimi nie tak ? Poza tym, że są z amelinum i jak ktoś dzwoni 2 razy w miesiącu to jest problem z naprawami ?
Psują się ? Nie skręcają ? Serio pytam, wydawało mi się, że to fajny samochód do miastaBonczek - Czw 17 Sty, 2013 Parę razy nim jechał i parę rzeczy do niego ogarniałem. Na minus:
- silnik (dynamika), skrzynia (stopniowanie - bitch please!)
- wygląd
- komfort
- przestrzeń w środku
- ergonomia
- ceny części (chyba, że nagle potaniały)
- wykonanie
- prowadzeniekamil - Pią 18 Sty, 2013 chyba w A2 żeby wymienić żarówkę trzeba rozkładać cały przedni pas MoRToN - Pią 18 Sty, 2013
Bonczek napisał/a:
A2 jest jednym z niewielu samochodów, na którego nie mogę powiedzieć ani jednego dobrego słowa. Powinni je wszystkie wycofać i zrobić z nich puszki.
może az takiej tragedii nie ma ale na pewno nie powinno sie to nazywać audi Bart - Pią 18 Sty, 2013
na moim wskaźniku pokazał się bardzo wysoki poziom eksperckości!Bonczek - Sob 19 Sty, 2013 Bart Ty jeździsz Lancią, proszę o ciszę Bart - Sob 19 Sty, 2013 no tak, poniesło mnieBonczek - Sob 19 Sty, 2013