PiTT - Wto 14 Paź, 2014 Kamill a ja Ci powiem ze chyba przyczynilem sie do sprzedazy kolejnej motki g
kupowalem cos w x komie i stal przy ladzie chlopaczek i zastanawial sie miedzy lg g2 i moto g, mowie mu ze moto g duzo lepszy i moi koledzy bardzo zachwalaja
chyba kupił... nie moglem dluzej z nim stac i przekonywac
taka historia że aż sam sobie wkleję! michool_vt - Wto 14 Paź, 2014
was79 napisał/a:
(aha chciałem kupić etui na telefon i nie wiem nawet jaki mam model )
trza było kupić ajpla, nie miałbys takiego problemu was79 - Wto 14 Paź, 2014 Nie jestem targetem, bo tylko dzwonię, nastawiam budzik, korzystam z netu i biegam z telefonem. Zresztą jak znasz moją aparycję, to by mi nie sprzedali -byłbym antyreklamą Cartoon - Wto 14 Paź, 2014
Kamill napisał/a:
(kupowanie sprzętu rtv bo jest ładniejszy LOOOOOOOOOOOL pelikany)
Dla mnie wygląd sprzętu jest prawie tak samo ważny jak jego parametry techniczne.
Nie kupię sprzętu,którego wygląd będzie mnie irytował za każdym razem gdy na niego spojrzę.
Skoro można kupić dobry i ładnie wyglądający sprzęt, to po co kupować jakieś gówno (jak moto G ) ?Kamill - Wto 14 Paź, 2014
PiTT napisał/a:
Kamill a ja Ci powiem ze chyba przyczynilem sie do sprzedazy kolejnej motki g
kupowalem cos w x komie i stal przy ladzie chlopaczek i zastanawial sie miedzy lg g2 i moto g, mowie mu ze moto g duzo lepszy i moi koledzy bardzo zachwalaja
chyba kupił... nie moglem dluzej z nim stac i przekonywac
taka historia że aż sam sobie wkleję! Obrazek
Bonczek - Wto 14 Paź, 2014 Ja jebie, jeszcze lepsze to niż dyskusje miedzy posiadaczami xboxow i playa, hondy i vw, chłopów z broda z chłopami bez Janusz - Śro 15 Paź, 2014 Nie trzeba trolować forum mx... to juz od jakiegoś czasu jest wystarczający kabaret Bonczek - Śro 15 Paź, 2014
Janusz napisał/a:
Nie trzeba trolować forum mx... to juz od jakiegoś czasu jest wystarczający kabaret
+1was79 - Pią 31 Paź, 2014 Tim Cook gejem, a tu taka cisza PiTT - Pią 31 Paź, 2014 hehe, trudno, ciekawe ile osob juz wywalilo swoje zabawki
zreszta nic w tym dziwnego ze gej, jakby byl hetereo to pewnie by projektowal dla samsungawas79 - Czw 06 Lis, 2014 Z tego całego bagna po Cookowego, tak perełka się wyłowiła
Vlodarsky - Nie 09 Lis, 2014 A mi się podoba nowy focus.PiTT - Nie 09 Lis, 2014