kawalerro - Wto 11 Cze, 2013 Cześć Wam,
Jestem Kamil- Kawalerro, być może znacie mnie z innych forum Zagłębiowskiej Grupy Rajdowej czy forum 106 lub JDMstyle
Upalam Saxo VTS 132hp 870kg Na co dzień i weekendowo KJS, Sprinty, 1/4
Miło dostać się do grona hothatchy kamil - Wto 11 Cze, 2013 a co wyciągłeś z auta, ze takie letkie się zrobło ?
Witamy !kawalerro - Wto 11 Cze, 2013 2 kubełki, wersja bez abs przedlift z LPG
Jak będę mógł to wstawię temat.kawalerro - Wto 11 Cze, 2013 Swoją drogą co muszę zrobić, żeby nie wyskakiwało mi:
Cytat:
Tylko użytkownicy z uprawnieniami dostępu mogą czytać tematy na tym forum.
kamil - Wto 11 Cze, 2013 masz fazy ciekłej czy lotnej ? zbiornik zamontowany we wnęce zapasu ?Rasputin - Wto 11 Cze, 2013 Masz pionowy czy poziomy zbiornik?Anonymous - Wto 11 Cze, 2013 Malowałeś zbiornik plastidipem czy oklejałeś folią?Jakarti - Wto 11 Cze, 2013
kawalerro napisał/a:
Tylko użytkownicy z uprawnieniami dostępu mogą czytać tematy na tym forum.
musisz nabyc uprawnienia. poki co trzeba czekać.kawalerro - Wto 11 Cze, 2013
Jakarti napisał/a:
musisz nabyc uprawnienia. poki co trzeba czekać.
ok dzięks. Chciałem auto wrzucić a tu zonk
Oho temat LPG to i hejty lecą Anonymous - Wto 11 Cze, 2013 Srejty nie hejty.ja tam sie jaram lpg.teraz gazuje merca a potem honde.duzą masz butle?strzela w kolektor?Siadly - Wto 11 Cze, 2013 Co do imprezy: super oes w kielcach, widzę że na forum nawet macie topic o tych zawodach A czy uczestnik czy mistrz... NO JASNE ŻE MISTRZ!
Co do siostry: nie posiadam takowej, ale ostatnio często jestem o to pytany. Podejrzane...
Co do dziwności: kogoś tam znam, odchylenie od normy mnie nie przeraża Yarko - Wto 11 Cze, 2013 widziałem kolege Siadly na superoesie 25.05.13, bardzo ładna jazda kawalerro - Wto 11 Cze, 2013 35l w kole
spalanie 10-11l i zapierd.... adamo - Wto 11 Cze, 2013 Witam wszystkich forumowiczów, jestem z trojmiasta i właśnie przerabiam saxo VTS pod kajtki i tego typu pojeżdżawki. Z tego co zdążyłem zauważyć to jest tutaj wiele przydatnych informacji o tym, z czego się ogromnie jaram olek - Wto 11 Cze, 2013 jestem tutaj chwile dluzej i jakos tego nie czuje - jak znajdziesz jakies konkrety na temat saxo, podlinkuj.