anjas - Wto 23 Lis, 2010 to chyba się trzeba Konrada zapytać...
Też jestem ciekawy.Mick - Wto 23 Lis, 2010 Kondradzie pytamy Ciebie...KonradMK - Wto 23 Lis, 2010
Jakarti napisał/a:
KonradMK napisał/a:
mój ziom odebrał niedawno X6 w wersji V8 twin turbo 407KM
hehehe a i tak bardziej jara go Clio aczkolwiek X6 wyglada grubasnie..
Grubo jak ch. Dla mnie mistrz.PiTT - Wto 23 Lis, 2010 http://blog.onet.pl/40972,1,archiwum_goracy.htmlMichał - Wto 23 Lis, 2010 Ahhh, konradzie. Ty to masz znajomych ... tylko pozazdrościć ...KonradMK - Wto 23 Lis, 2010
Michał napisał/a:
Ahhh, konradzie. Ty to masz znajomych ... tylko pozazdrościć ...
nie wiem po co te zaczepki. ty masz lepszych - radnych hiphopowców, dyrektorów zagranicznych spółek, bananową młodzież z podwarszawskich przedmieści, informatyków z Bumaru, modelki, czarnych gangsterów z Platy... mógłbym tak wymieniać godzinami.Janusz - Wto 23 Lis, 2010
KonradMK napisał/a:
Michał napisał/a:
Ahhh, konradzie. Ty to masz znajomych ... tylko pozazdrościć ...
nie wiem po co te zaczepki. ty masz lepszych - radnych hiphopowców, dyrektorów zagranicznych spółek, bananową młodzież z podwarszawskich przedmieści, informatyków z Bumaru, modelki, czarnych gangsterów z Platy... mógłbym tak wymieniać godzinami.
Kondzio, ogarnij się !! Ty znasz Wojewódzkiego, tego nic nie przebije !!!Michał - Wto 23 Lis, 2010 Jakie znowu zaczepki konradzie !!
Poza tym, jak to janek napisał, ZNASZ KUBSONA !!saxorulez - Śro 24 Lis, 2010
KonradMK napisał/a:
bananową młodzież z podwarszawskich przedmieści
odstosunkuj się odemnie KonradMK - Śro 24 Lis, 2010
saxorulez napisał/a:
KonradMK napisał/a:
bananową młodzież z podwarszawskich przedmieści
odstosunkuj się odemnie
dla ciebie miałem odrębną kategorię ale się powstrzymałemBarejka - Czw 25 Lis, 2010 od dzisiaj z kazdej popijawy wracam rowerem http://www.tvn24.pl/12690...,wiadomosc.htmlKonradMK - Czw 25 Lis, 2010 miszcz gadżet
Jaco - Czw 25 Lis, 2010
no nareszcie może policjanci zajmą się czymś pożytecznym, a nie stanie z alkomatem na trasach rowerowych Barejka - Czw 25 Lis, 2010 Mialem dzisiaj sprawe za nie odebrany mandat nie byloby w tym nic dziwnego gdyby nie sedzina od zawsze mysalem ze sad to powazna instytucja nie budka z kebabem sprawa mial zaczac sie o godzinie 13 a zaczela sie o 13.25 sedzina z zapchana gemba wchodzi jeszcze do sali irytuje mnie takie zachowanie takich osob o ktorych myslalem ze sa jednak powazni Jakarti - Czw 25 Lis, 2010 ale poruchales cos czy nic?