Wiesz co myślę
Preluda bardzo mi się podoba, super mi się jeździło tym samochodem, ale dla rodziny z dzieckiem nie za bardzo
Raczej widziałbym to:
http://www.allegro.pl/ite...cord_coupe.html
(nie koniecznie ten, ale poszukałbym takiej coupety. Duzo wygodniejsza, z tylu sporo miejsca, duzy bagaznik)M - Czw 19 Lut, 2009 No wlasnie szukalem tego accorda ale jest ich jak na lekarstwo.
Pralka sie nadaje, dziecko od razu nie bedzie ogromne przeciez.anjas - Czw 19 Lut, 2009
eM napisał/a:
Pralka sie nadaje, dziecko od razu nie bedzie ogromne przeciez.
Ale tam z tyłu jest naprawdę malutko miejsca.
Jak chcesz to weź jakiś fotelik dla dziecka i spróbuj zamontować w pralce Adama.
A potem pomyśl, że będziesz musiał montować taki fotelik za każdym razem kiedy będziesz gdzieś jechał z dzieckiem.
Mnie szlag trafia jak montuje fotelik w scenicu, a tam naprawdę jest sporo miejsca z tyłu i dostęp do tylniej kanapy jest super (drzwi otwierają się bardzo szeroko)
Poza tym z tyłu z dzieckiem ktoś musi jechać. W pralce będzie ciężko.
Aha... z tyłu w pralce dość mocno trzęsie. Zawieszenie nie jest zestawione komfortowo, choć z przodu jest dość wygodnie.
Reasumując: moim zdaniem pralka nie nadaje się dla młodej rodziny... niestety...kubas - Czw 19 Lut, 2009 tylko accord type-r ! mi sie wydaje ze przy dziecku nie wazne czy male czy duze to 4 drzwi musza byc !CHRZANEK - Czw 19 Lut, 2009 eM jak tak bardzo chcesz mieć znaczek "H" w swoim przyszłym dupowozie to czemu nie cif kombi (aerodeck) z B18 ??? Były takie prawda ???M - Czw 19 Lut, 2009 wiem ale po pierwsze to nie honda tylko rover, po drugie chce juz wyjsc z tej klasy i miec cos ciut wiekszego.
Andrzeju, mam adapter do fotelika, tylko wpinam fotelik i gotowe.
Ale to dobry pomysł, obejrze sobie pralke u Adama i moze rzeczywiscie przejrze na oczy.kubas - Czw 19 Lut, 2009 ja o tym atrze na serio mowilem ! bierzesz pod uwage ?M - Czw 19 Lut, 2009 na atr'a mam za mało pieniążków, 25k to maxlenny - Czw 19 Lut, 2009
eM napisał/a:
dziecko od razu nie bedzie ogromne przeciez
oj niedoświadczony ojciec widać....
od razu nie będzie duże ale po 10 miesiącachbędziesz wymieniał fotelik na taki 'siedzący' (właśnie to zrobiłem) a taki już zajmuje sporo miejsca...
eM, tylko 4/5D jeśli chcesz mieć chociaż namiastkę komfortu dla dziecka, żony i Ciebie... pamiętaj o dużym bagarku bo prócz wózka który jedzie z wami zawsze/wszędzie przez piersze 1,5-2 lata będziesz zabierał jeszcze inne torby/pakunki/zakupy itd....
nie wspominam o pierwszym wózku (tego z gondolką) który zajmuje chyba 5metrów sześciennych, ale nawet najmniejsza i najbardziej kompaktowa spacerówka zajmuje sporą część bagażnika w rav4ce mojej żony
wydzielamy???:) mógłbym się rozwinąć w temacie z andrzejkiem...:)M - Czw 19 Lut, 2009 Jakby euro nie było takie zyebane to bym kupil e46/e39 jak chcialem i bym nikomu tutaj dupy nie zawracał. A tak to teraz ch dupa i kamieni kupa.Anonymous - Czw 19 Lut, 2009 a Co w Polsce nie znajdziesz in przyzwoitego za ta kasę