no przecież napisał, że sędzina wchodziła na salę jeszcze z napchaną gembą... dobrze było!Jakarti - Czw 25 Lis, 2010
anjas napisał/a:
dobrze było!
byłes sedzina?
myslalem, ze tylko Oskar ma takie "kontakty" kosmita - Czw 25 Lis, 2010 Ile kosztuje używana głowica do 106 gti ?Anonymous - Czw 25 Lis, 2010 700zetaleon - Czw 25 Lis, 2010 z Jerzego Dudka niezły konspirator
http://www.sportfan.pl/ar...-dudka-do-wideoBonczek - Czw 25 Lis, 2010 Bajerka jak ja miałem rozprawę, w której w pewnej chwili pojawił się motyw znaku drogowego to sędzina nie rozumiała, że znak składa się z słupka i tarczy znaku, to ja od tamtej pory nie mam więcej pytań + fakt, że potrzebowała 6 rozpraw aby zakończyć mega idiotyczną sprawę - 'szejm'.iQ - Sob 27 Lis, 2010 Ale mnie wku*wiaja niektorzy sprzedawcy na allegro Kupilem 4 tygodnie temu ksiazki i zaznaczylem ze zalezy mi na szybkiej przesylce (zaplacilem 5 minut po wygraniu aukcji). W odpowiedzi dostalem maila ze sprzedajacy zastrzega sobie 14 dni do nadania przesylki. Ksiazki koles nadal po 3 tygodniach wiec wystawilem komentarz neutralny z powodu zayebiscie wolnej przesylki. Teraz zagladam na maila a tam wiadomosc z Allegro ze dostalem 2 negatywy od tego typa Jest jakas mozliwosc zeby te komentarze uniewaznic lub je zakwestionowac? Bo nie wiem dlaczego dostalem negatywne komentarze...anjas - Sob 27 Lis, 2010 napisz do allegro, zdejma te negatywy.iQ - Sob 27 Lis, 2010 A jak to ogarnac? Bo jedyne co znalazlem to uniewaznienie komentarza ale na to musi sie zgodzic ten typ M - Sob 27 Lis, 2010 Ja bym zalozyl konto bez aktywacji i kupil sobie 20 rzeczy i wystawil mu negatywy Janusz - Sob 27 Lis, 2010 http://www.sfora.pl/Wielk...ewolucja-a26641
bardzo odpowiada mi ostatnia wzmianka...
szkoda tylko ze to zacznie działać za kilkadziesiąt lat bo nic nie da sie zrobic z tymi którzy maja już prawko bezterminowo Yarko - Sob 27 Lis, 2010 a mi się nie podoba ostatni akapit, oznacza to że po 15 latach będę musiał pójść na kurs, egzamin i płacić, mimo tego, że nie mam ani wady wzroku, ani innej uniemożliwiającej mi poruszanie się, niech się lepiej wezmą za tych którzy teraz mają bezterminówki, 70 lat, kapelusz na głowie i słoiki +15dJanusz - Sob 27 Lis, 2010
Cytat:
a mi się nie podoba ostatni akapit, oznacza to że po 15 latach będę musiał pójść na kurs, egzamin i płacić, mimo tego, że nie mam ani wady wzroku, ani innej uniemożliwiającej mi poruszanie się, niech się lepiej wezmą za tych którzy teraz mają bezterminówki, 70 lat, kapelusz na głowie i słoiki +15d
ziom to Ty masz terminowo wydane prawko?? fakt faktem jak zdasz w wieku 20 lat to po 15 jest za wcześnie, moim zdaniem powinien być próg ze np, od 50 roku życia co 10 lat.. albo coś w tym stylu...