Ad1. Wiesz... nikomu nie mozna ufac! cos mi sie wydaje ze z takim podejsciem zagoscisz na forum na dluzej
Ad2. Wszystko w swoim czasie.PiTT - Pią 12 Lip, 2013 żadna, ale to żadna realna dziewczyna nie ma nicka z "xxx", więc całkiem sprytnie kolego...
a może Czesiu? M - Pią 12 Lip, 2013 Geolocation data from IP Address Labs (Product: Pro)
IP Address Country Region City ISP
178.37.202.56 Poland Slaskie Chorzów Netia Sa
Continent Latitude Longitude Organization
Europe 50.3058 18.9742 Netia SA
PiTT - Pią 12 Lip, 2013 no był ktoś z Chorzowa Anonymous - Pią 12 Lip, 2013 Seems legit anjas - Pią 12 Lip, 2013 MartinXXX?Kenet - Pią 12 Lip, 2013 Mistyfikacja taka sytuacja! Maciusiowy - Sob 13 Lip, 2013 sylwiaxxx90 - Sob 13 Lip, 2013
PiTT napisał/a:
żadna, ale to żadna realna dziewczyna nie ma nicka z "xxx", więc całkiem sprytnie kolego...
Koleżanko A XXX to zastąpienie trzy literowego nazwiska, sama już nie wiem skąd to się wzięło, bynajmniej nie z filmów
M napisał/a:
Geolocation data from IP Address Labs (Product: Pro)
IP Address Country Region City ISP
178.37.202.56 Poland Slaskie Chorzów Netia Sa
Continent Latitude Longitude Organization
Europe 50.3058 18.9742 Netia SA
Tak, aktualnie przebywam w Chorzowie, widzę, że nic tutaj się nie ukryje anjas - Sob 13 Lip, 2013 no to foto z aktualną gazetą KarQ - Sob 13 Lip, 2013 Zdjęcie z MartinemKrossem i mamy rozwiane wątpliwości sylwiaxxx90 - Sob 13 Lip, 2013
KarQ napisał/a:
Zdjęcie z MartinemKrossem i mamy rozwiane wątpliwości
Już zczaiłam o co chodzi, niestety nie znam kolegi.
anjas napisał/a:
no to foto z aktualną gazetą
Widać sami niewierni Tomaszowie. Piękna kobieta i samochody nijak ma się do siebie, ale wyjątki są KarQ - Sob 13 Lip, 2013
sylwiaxxx90 napisał/a:
Nie ma rzeczy nie do przeskoczenia, rower posiadasz? Jeśli tak to Martin sam Cię namierzy.PiTT - Sob 13 Lip, 2013
sylwiaxxx90 napisał/a:
KarQ napisał/a:
anjas napisał/a:
Widać sami niewierni Tomaszowie. Piękna kobieta i samochody nijak ma się do siebie, ale wyjątki są
i skromna... sylwiaxxx90 - Sob 13 Lip, 2013
PiTT napisał/a:
sylwiaxxx90 napisał/a:
KarQ napisał/a:
anjas napisał/a:
Widać sami niewierni Tomaszowie. Piękna kobieta i samochody nijak ma się do siebie, ale wyjątki są