pierd.ole, zostawiam auto pod pracą i dymam autobusem
wlasnie opisalem Mackowi jak mnie dzisiaj wyprzedzily 3 auta. Jade sobie prawym pasem tak 75-80 (uwazam ze to juz bylo tak na granicy). Nagle lewym wyprzedza mnie 206, Astra i Vectra... W Vectrze mlodzi popatrzyli na mnie z pogarda jakby mieli powiedziec: co za debil jedzie subaru 4x4 tak wolno.....
200 metrow pozniej nie dohamowali do krzyzowki Jacek - Pon 29 Lis, 2010 mistrz poloki PiTT - Pon 29 Lis, 2010
Bad-i napisał/a:
Walle napisał/a:
wlasnie opisalem Mackowi jak mnie dzisiaj wyprzedzily 3 auta. Jade sobie prawym pasem tak 75-80 (uwazam ze to juz bylo tak na granicy). Nagle lewym wyprzedza mnie 206, Astra i Vectra... W Vectrze mlodzi popatrzyli na mnie z pogarda jakby mieli powiedziec: co za debil jedzie subaru 4x4 tak wolno.....
200 metrow pozniej nie dohamowali do krzyzowki
właśnie, przecież Ty masz tą mistrz subarynę
<zazdrość>
CHRZANEK - Pon 29 Lis, 2010
Walle napisał/a:
Tez bym tak zrobił ale u mnie nie jeździ autobus Jacek - Pon 29 Lis, 2010 jedź metrem DeeS - Pon 29 Lis, 2010
hello where is my car ?:)Bad-i - Pon 29 Lis, 2010
Jacek napisał/a:
jedź metrem
widziales gdzies w Stolycy metro gdzie nie ma autobusu ??
Radek co najwyzej wsiadaj w PKS Jacek - Pon 29 Lis, 2010 nie wiem jestem ze wsiJakarti - Pon 29 Lis, 2010
Jacek napisał/a:
nie wiem jestem ze wsi
to nie ma znaczenia. ale widziales? KonradMK - Pon 29 Lis, 2010
Jakarti napisał/a:
Jacek napisał/a:
nie wiem jestem ze wsi
to nie ma znaczenia. ale widziales?
był z wycieczką szkolną, oglądali metro, KDT i McDonaldsaJacek - Pon 29 Lis, 2010 tak było właśnie
oto dowód
Jakarti - Pon 29 Lis, 2010 alez dokurfilo sniegu faaaaaaaaaaaaaaak
po 30 min i 200 metrach w samochodzie wrocilem do pracy...Bad-i - Pon 29 Lis, 2010 he he a ja 2h dobrego odsniezania - dawac mi tutaj Pudziana Walle - Pon 29 Lis, 2010 zostawiłem złoma i pojechałem z kumplem kawałek. Ze Starego Miasta przedymałem na pieszo do Wileniaka i po 2 godzinach (Wilanów-Targówek) byłem w domu.... Jak młody bóg się czuję.Mick - Pon 29 Lis, 2010 Ja też dzisiaj wróciłem z pracy na piechotkę... ale to tylko z tego względu,że mieszkam na dolnym mokotowie a prace mam na placu zbawiciela bo jeśli byłbym na 17 Stycznia to bym siedział do 21 w pracy - tak jak większość moich znajomych, bo nie dało się nawet wyjechać z GTC...