Widać sami niewierni Tomaszowie. Piękna kobieta i samochody nijak ma się do siebie, ale wyjątki są
Piękni mężczyźni i samochody tez raczej nie idą w parze a jednak jestem tu juz od kilku lat.
I mnie tez fotografują za pieniądze - w zeszłym roku robiłem zdjęcie do legitymacji znizkowej na Koleje Mazowieckie i fotograf wziął ode mnie 5 dych a normalnie takie zdjęcie kosztuje 35. To musi coś znaczyć!
Do tego jestem niezwykle inteligentny. No i jest jeszcze jedna sprawa o której jednak wolałbym nie pisać publicznie ale spójrz na mój podpis - ten o Poznaniu... Hmmm.
Aha i mam zajebisty głos. Czasem nagrywam sie na magnetofon i całymi dniami słucham.Jakarti - Nie 14 Lip, 2013 Chcialbym zobaczyc jak mowisz to panu Rostowskiemu, bo okazji z pewnoscia nie brakuje Janusz - Nie 14 Lip, 2013
sylwiaxxx90 napisał/a:
Piękna kobieta i samochody nijak ma się do siebie, ale wyjątki są
i do tego w sobotni wieczór siedzi przed kompem perfect ŁukaszS3 - Nie 14 Lip, 2013
sylwiaxxx90 napisał/a:
Widać sami niewierni Tomaszowie. Piękna kobieta i samochody nijak ma się do siebie, ale wyjątki są
sylwiaxxx90 napisał/a:
Brzydala się nie fotografuje za pieniądze
A ja za to mam w huuuuuuj HAJSU!!!!!!!!! sylwiaxxx90 - Nie 14 Lip, 2013
Miniac napisał/a:
sylwiaxxx90 napisał/a:
A XXX to zastąpienie trzy literowego nazwiska
WON?
sylwiaxxx90 napisał/a:
Brzydala się nie fotografuje za pieniądze
Honey Icstąd
Szalenie kulturalny i miły człowiek z Ciebie
Janusz napisał/a:
sylwiaxxx90 napisał/a:
Piękna kobieta i samochody nijak ma się do siebie, ale wyjątki są
i do tego w sobotni wieczór siedzi przed kompem perfect
A to jakiś wyznacznik?
Myślałam, że poznam tutaj kogoś o podobnych zainteresowaniach...Bart - Nie 14 Lip, 2013 ićstont, już nie jest zabawnieMiniac - Nie 14 Lip, 2013 niech ktoś 'to' usunie - wali Federalem...anjas - Nie 14 Lip, 2013
sylwiaxxx90 napisał/a:
Myślałam, że poznam tutaj kogoś o podobnych zainteresowaniach...
hmm, myślę, że ja nadaję na tych samych falach. Innych nie słuchaj, oni po prostu zazdroszczą nam pięknym.Święty - Pon 15 Lip, 2013
Rozumiem że dałeś zdjęcie siostry, bo słyszałem że tu taka "narodziła się tradycja".
Tak czy inaczej Powitać. Mam auto i takie tam... leszq - Wto 16 Lip, 2013 Święty, cześć, jak będzie jakiś krakowski spot to liczę, że pojawisz się tą Lancią Sibu - Wto 16 Lip, 2013 Spoko, on też na to liczy Święty - Śro 17 Lip, 2013
Sibu napisał/a:
Spoko, on też na to liczy
hehehe dobre... I prawdziwe PieQt - Czw 18 Lip, 2013
Jakarti napisał/a:
Chcialbym zobaczyc jak mowisz to panu Rostowskiemu, bo okazji z pewnoscia nie brakuje
Rostowskiego Anjas ma po drugiej stronie ulicy, jaka instytucje pomyliłeś