KarQ - Wto 30 Lis, 2010 OHC 100KM
DOHC 120KMStacho - Wto 30 Lis, 2010 to nie wiem nie znam się na tych driftowozachkosmita - Wto 30 Lis, 2010 A w sierrach/scorpio też czasem nie ma wiskozy ?CHRZANEK - Wto 30 Lis, 2010
juz lepiej szukać 80. w N/A... tansza, lżejsza i mniej awaryjna.. te 2.2 ponoć nie są zbyt dobre...CHRZANEK - Wto 30 Lis, 2010
Janusz napisał/a:
juz lepiej szukać 80.
Nie było żadnej bez LPG szymlorek - Wto 30 Lis, 2010 2.2 turbo ABY i 3B są absolutnie mega, ale to nie ta buda i nie ta cena
z wolnossących 2,3 10v 136 ps na zime sie nada ale pozniej bedzie brakowało mocy , albo najfajniejsze co wymyślili z N/a w tamtym czasie czyli silnik 7a 2,3 20v 170ps ten motor + quattro gwarantuje fun i zimą i latem
Każde stare quattro na zimie jest mistrz, eksploatacja tania jak barszcz a frajdy masa. Jacek - Wto 30 Lis, 2010 z firmowych absurdów:
1. Dzwoni babsztyl o 1 w nocy na nasz assistance i foch że jej spryskiwacz zamarzł i jak rano do pracy pojedzie
2. Drugi babsztyl dzwonił rano że mu auto do drogi przymarzło i nie da się ruszyć i z pewnością auto wczoraj po przeglądzie i myciu było źle wytarte dlatego nie może ruszyć
ja jebie nie nawidzę debili CHRZANEK - Wto 30 Lis, 2010 z firmowych absurdów cd.:
(dzwoni telefon - odbieram)
Ja: Dzień do...
Ktoś: GDZIE SĄ KUR*A MOJE OPONY !!!
Ja: Dodzwonił się Pan do drukarni
Ktoś: Przepraszam, po*ebałem numery (rozłączył się)
Ot taka historia jakich wiele.M - Wto 30 Lis, 2010 Gdzie jest ku*wa moje 300 baniek?Jakarti - Wto 30 Lis, 2010 obie historie mistrz
mnie dzisiaj rano tez przymarzł .. myliscie moj samochod Jacku? k-mart - Wto 30 Lis, 2010 Bardzo slusznie ludzie postepuja.
Audi sa za drogie na taka zabawe, czy tanie czy nowe.
Chodzi o auto do max 3000zł, lepiej do 2000zł. Legacy turbo moze sie w takich pieniadzach zalapac.Vlodarsky - Wto 30 Lis, 2010 http://allegro.pl/listing...um%5B178%5D=allqbus - Wto 30 Lis, 2010 Justy jest fajne ale krotkie przez co nie da sie go prowadzic dlugim kontrolowanym poslizgiem a tyl nie zacznie Cie wyprzedzac w ciasnych zakretach tylko przy pomocy gazu. Podpierdanie sie recznym nic nie daje bo dziala na wszystkie 4 koła. Także na zime fajne ale bez szału Barejka - Wto 30 Lis, 2010 hehehhe szkoda ze tak malo tego jest