przekozak to volvo tak z głupia zapytam te 2.3 to r4 czy juz r5 ??
jak z wytrzymałością / trwałością automatu z takim aucie ??
jak wspomnialem spotkalem ostatnio ponad 15letnie i ponad 300tys i nic mu nie bylo. Pewnie zalezy od dbania i uzytkowania. Wymiana to tez nie sa jakies straszne koszty.
Wszystkie FWD / AWD (850, s70, v70, s60, s80, xc90) to 5cyl albo 6cyl. Wszystkie RWD (240, 740, 940) to 4 cyl albo 6 cyl NA.Michał - Pon 23 Lut, 2009 jeśli mówisz o stysiaka volvo to ... spytaj sie co sie działo po zakupie ...
8 kafla włożył w remont silnika ...pcs - Pon 23 Lut, 2009
Michał napisał/a:
jeśli mówisz o stysiaka volvo to ... spytaj sie co sie działo po zakupie ...
8 kafla włożył w remont silnika ...
a to mi nie mowil a pewnie o niego chodzi. Ale w sume cos mi sie nie chce wierzyc albo go ktos nacial, bo za 8 tys (18tys koron szwedzkich) to mozna kupic nowo zlozony silnik, zakuty, zrobiony na ponad 300km ...mi - Pon 23 Lut, 2009
pcs napisał/a:
za 8 tys (18tys koron szwedzkich) to mozna kupic nowo zlozony silnik, zakuty, zrobiony na ponad 300km ...
lenny - Pon 23 Lut, 2009
pcs napisał/a:
nowo zlozony silnik, zakuty, zrobiony na ponad 300km
Auto zbudowane w 2008.Klatka w maxie z zastrzałami do kielichow.karoseria obspawana.Wałek i komputer peugeot sport,przelozenie 13/59,zawieszenie przod calkiem nowy zalozony tydzień temu bilstein B14 gwintowany,tyl bilstein B6 nowy utwardzony w zerkopolu,wykonczenia kevlarowe,kierownica oreca z odsadzeniem 90mm+naba i dystans,deska flok,Kubel kierowcy Sparco pilot momo z utracona hom.i 1 szerokie pasy rowniez z utracona hom.podstopnica dla kierowcy i pilota.siatka na kaski sabelt,swiezo po regeneracji przekladni kierowniczej,polosi i wahaczy.nowe tarcze hamulcowe i klocki,nowa chlodnica,nowe łożyska w przednich piastach,utwardzone poduszki pod skrzynia i silnikiem,4 felgi speedline na 2 dociete markgumy na deszcz,4 felgi z saxo vts na nich zimowki bieznik hakkapellitta.Auto startowalo po budowie tylko w 4 sprintach i rajdzie zubrow,auto bardzo zadbane w bdb stanie technicznym i wizualnym,wiecej zdjec na maila
prawdopodobnie chodzi o to, że poprzednia właścicielka podniosła nieco moc w tej ibizce... tylko nieco skrótkowo napisane fydi - Pon 23 Lut, 2009 o jaaa brat bliźniak auta michoola dzik - Wto 24 Lut, 2009