anjas - Sob 04 Gru, 2010 Michał - Sob 04 Gru, 2010 kubas - Sob 04 Gru, 2010 Jacku Czajku mistrz !Jacek - Sob 04 Gru, 2010 tu jest grubo
http://www.collegehumor.com/video:1944222kamil - Sob 04 Gru, 2010 grubo no i jest Polak Michał - Sob 04 Gru, 2010 ojajebie, ale kosior ...martin.h - Sob 04 Gru, 2010 Panowie powiedzcie mi jedno, takie coś wyczytałem "- Maksymalna wartość ostrzeżenia dodanego przez moderatora to: 1". Przez przypadek natknąłem się na post Ryby, patrzę a ma 4 ostrzeżenia, w tym wszystkie od saxoruleza. Ja rozumię, że Ryba nie ma poczucia dobrego smaku i ma dziwny humor, ale to chyba przesada, czyż nie? Pozatym od pewnego czasu zaobserwowałem, że pewnym użytkownikom wolno żartować z innych i poniżać ich, a inni dostają ostrzeżenia za próbę przywołania porządku. Czy to forum jest tylko dla znajomków? Czy każdy kto pojawi się z zewnątrz ma być jebany jak pies? Gratuluję poczucia smaku i humoru Gaydek - Sob 04 Gru, 2010
martin.h napisał/a:
Maksymalna wartość ostrzeżenia dodanego przez moderatora to: 1
Prezes to admin a admin może więcej niż mod stąd np. 2x2 = 4 i zakaz pisania (jeżeli w Panelu Administracyjnym ustawisz, że zakaz pisania "pojawia się" od wartości = 3).