To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [INFO] Co, gdzie,kiedy?

Koto - Wto 20 Lip, 2010

Marek23 napisał/a:
Mnie nie ma do 27tego... Potem mogę coś poupalac jak juz Reno bedzie po kuracji :devil:

2 i 3 tydzień sierpnia też leżę do góry brzuchem, przerwa na jazdę mile widziana

Jacek napisał/a:
jestem tu :)

pewuu jest tu

speed555 - Nie 25 Lip, 2010

dziś jechałem jako pilot w kjs biecz w bmw 318is, było grubo:D poniżej filmik jak poszło saxo na szykanie, ale w tym miejscu poszło minimum kilkanaście załóg - my też ;D pewnie jutro bedzie wiecej filmików bo była ekipa rallyvideo:)

GeKo - Nie 25 Lip, 2010

Mistrz pomysł organizatorów ustawić szykanę w szczycie lub tuż za :wall:
fydi - Pon 26 Lip, 2010

mistrz pomysł, żeby auto odpalać jak leży prawie poziomo :D
Nath - Wto 10 Sie, 2010

Cytat:
VI RUNDA PUCHARU RALLYLAND WRC - ZAPISY

Zgodnie z zapowiedziami na forum od poniedziałku ruszają zapisy juz na VI rundę pucharu. Procedura zgłoszeń jest identyczna jak poprzednio, a mianowicie pierwszym krokiem rejestracji jest wypełnienie formularza zgłoszeniowego (link poniżej). Po pozytywnej weryfikacji danych, uczestnik pojawi się na liście zgłoszeń. Kolejny krokiem jest wykonanie przelewu na konto bankowe podane w formularzu zgłoszeniowym. W tytule przelewu prosimy podać imię, nazwisko oraz zadeklarowana klasę. Kwotę wpisowego ustala się na 150 PLN. W momencie zarejestrowania na naszym koncie bankowym wpłaty, na liście zgłoszeń obok załogi pojawi się szachownica, która oznacza pozytywne zakończenie procedury rejestracyjnej. Prosimy pamiętać, że decyduje kolejność zgłoszeń. W przypadku załóg, które dokonają wpłaty, a lista zgłoszeń zostanie w między czasie zapełniona, gwarantujemy zwrot wpisowego.

Dla zawodników dostępny jest także panel zarządzania własnym profilem (link poniżej), za pomocą którego można aktualizować dane jak i dodawać zdjęcia załogi czy auta. Jako hasło początkowe prosimy użyć adresu email podanego podczas rejestracji.

zrodlo

Formularz zgloszeniowy
Lista zgloszen

edit: runda w dniu 21.08.2010

Lejek - Śro 18 Sie, 2010

speed555 napisał/a:
dziś jechałem jako pilot w kjs biecz w bmw 318is, było grubo:D poniżej filmik jak poszło saxo na szykanie, ale w tym miejscu poszło minimum kilkanaście załóg - my też ;D pewnie jutro bedzie wiecej filmików bo była ekipa rallyvideo:)

Czy to było zaturbione saxo czy tylko mi sie przesłyszało ??

Barejka - Czw 19 Sie, 2010

Lejek, przeslyszalo Ci sie :ble: :)
qbus - Wto 05 Paź, 2010

http://mmotosport.pl/inde...wice/#more-1151

trasa jest naprawde ciekawa takze zapraszam :)

speed555 - Wto 05 Paź, 2010

Barejka napisał/a:
Lejek, przeslyszalo Ci sie :ble: :)

dokładnie:)

qbus: cos nie działa ta strona

Koto - Pią 05 Lis, 2010

Ktoś startuje 11 listopada w Tychach na torze? Ja raczej pojadę :)
qbica - Pią 05 Lis, 2010

Koto, ja sie wybieram do Żor na Slązaka na ogladare, Tychy juz mi sie znudzily :>
Tomcat - Pią 05 Lis, 2010

Koto napisał/a:
Ktoś startuje 11 listopada w Tychach na torze? Ja raczej pojadę :)

Ja tradycyjnie. Nie chce mi się już, bo nudno tam jest, ale muszę :P

Janusz - Pią 05 Lis, 2010

Cytat:
Ja tradycyjnie. Nie chce mi się już, bo nudno tam jest, ale muszę :P

walka ło tytuł....

hmmm... może tez bym siem wybrał... tylko byłby ktoś chętny na pilota??

Cytat:
Koto, ja sie wybieram do Żor na Slązaka na ogladare, Tychy juz mi sie znudzily :>

a co tam jest ??

Koto - Pią 05 Lis, 2010

A w Żorach jakieś odcinki mają byc w stylu Ślązaka czy raczej pachołki? Boję się, ale może bym pomyślał nad tym :>
W Tychach pojadę jako kierowca dopiero 2 raz więc mi się wciąż podoba, poza tym mam cel, trzeba się poprawic bo pierwszy start to kapke słaby był ;)

Januszek, ja mogę na pilota!

Janusz - Pią 05 Lis, 2010

Koto napisał/a:
W Tychach pojadę jako kierowca dopiero 2 raz więc mi się wciąż podoba, poza tym mam cel, trzeba się poprawic bo pierwszy start to kapke słaby był ;)

a ja bym potrzebował ogarniętego pilota na prawy, bo bym pierwszy raz jechał ;P