GeKo - Śro 12 Gru, 2012 Dobra dobra, Twój wyrazd z garażu to jak droga na giewont Bart - Śro 12 Gru, 2012 GeKo do dziś wspomina upojną noc spędzoną z właścicielem miniMaciusiowy - Śro 12 Gru, 2012
Bart napisał/a:
GeKo do dziś wspomina upojną noc spędzoną z właścicielem mini
...którym jest mój ojciec (nie figuruję w dowodzie tego pojazdu - btw. mój papa był jeszcze do niedawna gejuchem numer 1 w BB, mając w posiadaniu 2 miniaki w kolorze pepper white)GeKo - Śro 12 Gru, 2012
Maciusiowy napisał/a:
Bart napisał/a:
GeKo do dziś wspomina upojną noc spędzoną z właścicielem mini
...którym jest mój ojciec (nie figuruję w dowodzie tego pojazdu - btw. mój papa był jeszcze do niedawna gejuchem numer 1 w BB, mając w posiadaniu 2 miniaki w kolorze pepper white)
Nic takiego nie miało miejsca, za to pamiętam jak Strick się przystawiał do Maciusiowego po Wigilii 2009. qbica - Nie 27 Sty, 2013 http://www.facebook.com/p...=1¬if_t=like
lekko nie wyjszło Chloru - Nie 27 Sty, 2013 qbica, dziś tak miałem dwa razy. Kto idzie grubo... qbica - Nie 27 Sty, 2013
Chloru napisał/a:
qbica, dziś tak miałem dwa razy. Kto idzie grubo...
na foto to wcale źle nie wygląda myślałem że bedzie trzeba jakiegoś gazdy z traktorem szukać, ale swift 4x4 dał rade
a tutaj już troche grubiej kumpel poszedł
Barejka - Nie 27 Sty, 2013 tam jest woda? jakim cudem? U mnie -20 w nocy prawie qbica - Nie 27 Sty, 2013
Barejka napisał/a:
tam jest woda? jakim cudem? U mnie -20 w nocy prawie
woda, ale to z tydzień temu sie akurat działo Janusz - Nie 27 Sty, 2013 eeee zostawcie mi trochę śniegu na gościnne występy, też się chce mieć gdzie zakopać
ps. grubo musicie walić skoro forsujecie takie bandy Sibu - Nie 27 Sty, 2013 Szukam, szukam i żadnej dobrej miejscówki znaleźć nie mogę Interesują mnie południowe okolice Krakowa. Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie ... Maciusiowy - Pon 28 Sty, 2013
Sibu napisał/a:
Interesują mnie południowe okolice Krakowa. Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie ...
ponoć na placu przy kościele mariackim dobrze się w zimie upala - jak to mówią, pod latarnią najciemniej Sibu - Pon 28 Sty, 2013 Maciusiowy, zaraz chyba wiem o czym piszesz. Masz na myśli teren wokół kościoła zajmujący cztery kwartały miasta lokowanego na prawie magdeburskim, wytyczonego w układzie szachownicowym o kształcie kwadratu (200 x 200 m), w części południowej dostosowanego do przedlokacyjnej zabudowy Okołu ?Bonczek - Wto 29 Sty, 2013 Michał - Śro 30 Sty, 2013 też mnie to rozyebayo
http://www.rowerkiem.suwa...3wny_w_Krakowie