krakow - piastowska - to chyba na jazde testowa sie umowie
To moze i ja się umówie wkońcu codziennie prawie tam jestem grzech - Nie 12 Lis, 2006
DeeS napisał/a:
Ja nie wiem czy to sa te ze zdjecia. Gosc mi napisal ze ma 3 sztuki pucharowek i niekoniecznie one sa na zdjeciu.
dees: pytalem o te "pucharowki" i gosc odpisal ze kupil je jako pucharowki i ze maja 5,5 cala szerokosci, a pucharowki maja 6"", wiem dokladnie bo ostatnio kupilem komplecik
Moim zdaniem to albo ktos mu wcisnal zwykle fele twierdzac ze to pucharowki albo on probuje wcisnac zwykle fele jako pucharowki. Jak sprawdzasz czy fele to pucharowki to pamietaj ze pucharowki maja 6'' szerokosci i odsadzenie 16ET.DeeS - Nie 12 Lis, 2006 oo dzieki za info , bede uwazny . W zasadzie juz kupilem zwykle fele stalowki za 60 zł sztuke. ET 24 bedzie okej mam nadzieje ??;]Loko - Nie 12 Lis, 2006 Bardzo możłiwe zę to są "pucharówki", bo jego saxo rajdówka jak sprzedawał też była "niebita"
[ Dodano: Nie 12 Lis, 2006 ]
A tak apropo to na 6 cali wchodzi jeszcze opona 165 czy już nie?michool_vt - Nie 12 Lis, 2006
Loko napisał/a:
A tak apropo to na 6 cali wchodzi jeszcze opona 165 czy już nie?
wchodzą Loko - Nie 12 Lis, 2006 Kolejna ładna Hondzia VTI i cena troszke lepsza.
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C1862540Niemy - Nie 12 Lis, 2006 ladna sztuka, podobie mnie sie, cena tez przystepnaLoko - Pon 13 Lis, 2006 Szkoda ze generalnie takie drogie są te autka, bo też mi się bardzo podobają.grzech - Pon 13 Lis, 2006
michool_vt napisał/a:
Loko napisał/a:
A tak apropo to na 6 cali wchodzi jeszcze opona 165 czy już nie?
wchodzą
uuu, tu mnie zaskoczyles.
W norauto (taki sklep z serwisem) jak zapytalem czy 165 na 6'' nie bedzie za waska to zrobili wielkie oczy i ze min. to 175. O ile mnie pamiec nie myli to 106 tez pisal ze 165 jest za waska na 6''. Jezdziles na takim zestawie ? bo ja wlasnie wybieram sie na slomczyn po 5ipol albo 5tki dla zimowek 165, a moze nie ma takiej potrzeby ?michool_vt - Pon 13 Lis, 2006 wiem ze wchodza i ze smiesznie to wyglada,
do szybkiego smigania napewno to sie nei nadaje... Loko - Pon 13 Lis, 2006 A Ty na jakich zimówkach jezdzisz?
[ Dodano: Pon 13 Lis, 2006 ]
Dobra stop p[rzenieśmy sie do technicznego temat opony strick - Pon 13 Lis, 2006 Fajna ta Hania VTI, ale myślałem że w srodku będzie troche lepiej; jakies lepsze fotele, bardziej sortowa kiera Grzesiek VTS - Pon 13 Lis, 2006 Dobra cena za vts 16v z 2000 roku :562: