M - Pią 15 Paź, 2010 Nauczyłeś się obsługiwać poprawnie komputer? was79 - Sob 16 Paź, 2010 Dobra ja też zakupiłem medal of honor.
Jak dla mnie mistrz, miło postrzelać do talibów, przy zacnej grafice i dobrym piwku
aha no i cena jak na nowość niezła - 175 zeta/ps3/saturn k-ceanjas - Sob 16 Paź, 2010
was79 napisał/a:
Jak dla mnie mistrz, miło postrzelać do talibów, przy zacnej grafice i dobrym piwku
aha no i cena jak na nowość niezła - 175 zeta/ps3/saturn k-ce
a w multi grałeś? Daje rade?Michał - Sob 16 Paź, 2010 Dla mnei słabizna nie ma w niej tej "intense action" co w MWII
idzie na allegrowas79 - Sob 16 Paź, 2010
anjas napisał/a:
a w multi grałeś? Daje rade?
jeszcze nie zdążyłem, na razie tylko solo pograłem, zeby opanować sterowanie
Michał napisał/a:
Dla mnei słabizna nie ma w niej tej "intense action" co w MWII
idzie na allegro
może wersja na ps'a daje berdziej rade? w każdym razie jestem na razie na tak saxorulez - Sob 16 Paź, 2010 Michał,
masz to na Xa? Czy PSa? Bo jak na Xka to bioręanjas - Sob 16 Paź, 2010 dobra, kupiłem. Zaraz sprawdze i wystawię ocenę.
Jak dla mnie MWII jest mistrzem, ale na razie daje też szansę MOH.k-mart - Sob 16 Paź, 2010 polecam opf II "dragon rising", wciagaMichał - Sob 16 Paź, 2010
saxorulez napisał/a:
Michał,
masz to na Xa? Czy PSa? Bo jak na Xka to biorę
Łukaszek, PC ...Michał - Sob 16 Paź, 2010
anjas napisał/a:
dobra, kupiłem. Zaraz sprawdze i wystawię ocenę.
Jak dla mnie MWII jest mistrzem, ale na razie daje też szansę MOH.
Czuje że ci się nie spodoba , jesli mwii jest mistrzemanjas - Sob 16 Paź, 2010
Michał napisał/a:
Czuje że ci się nie spodoba , jesli mwii jest mistrzem
na razie pograłem 10 minut w misję i jest OK. Ale ja napinam raczej multi, więc się okaże.Michał - Sob 16 Paź, 2010 multi to kopia BFII-Bad Comapny
misje - racja nie są złe, ale to nie kodzik ...anjas - Nie 17 Paź, 2010 Pograłem w multi Medal of Honor. Nie jest źle, choć COD moim zdaniem lepszy.Bad-i - Nie 17 Paź, 2010 kurcze a ja zakupilem ten ostatni COD MW II i jest gorsza IMHO od poprzedniej. Caly czas misje nawalanki w domach, oknach itd.... (dwa fragmenty, rozwalania straznikow ktorzy trzymaja zakladnikow oraz jazda na skuterze fajne).
Zdecydowanie za malo watkow ze snajperami
Dlatego szukam jakiejs mega gry o snajperach (znudzilo mi sie juz polowanie na sasiadow z wiatrowki)Bad-i - Nie 17 Paź, 2010 mam, zakupilem Snajper Sztuka Zwyciezania - 19,99 PLN